Sofija Milošević prvi novac zaradila na ulici: Iza mene je mnogo znoja, suza, strepnji...

17.09.2021

15:56 >> 16:01

0

Autor: M. Mitić

Manekenka ističe da iako se u životu namučila kako bi stekla sve što ima, to joj je poslužilo kao dragoceno iskustvo

Sofija Milošević prvi novac zaradila na ulici: Iza mene je mnogo znoja, suza, strepnji...
ATAImages/ Antonio Ahel

Manekenki Sofiji Milošević, supruzi fudbalera Luke Jovića, nimalo ne prija što je pojedinci posmatraju i karakterišu samo kao “ženu fudbalera”, što je neretko slučaj. Zato rado ističe da je već kao jako mlada, tačnije sa 14 godina imala prvi posao i prvi honorar. Ipak, svoj prvi zarađeni novac stekla je sa samo sedam godina, i to prodajom najpoznatijeg svetskog modnog magazina “Vogue” na ulici.

– Aleksej je centar mog univerzuma. Otkad ga imam, želim da mu budem dobar primer, bilo čime da se bavim. Ne sumnjam da me neki posmatraju kao ženu fudbalera, ali me to ne pogađa jer radim od 14. godine. U stvari, prve pare zaradila sam sa sedam godina. U vreme kada ovde nije bilo strane štampe ujak je iz Italije donosio stare brojeve magazina “Vogue”. Kad ih mama prelista, ja izađem na ulicu i prodajem ih – otkrila je Sofija za Hello, pa istakla da iako se u životu namučila kako bi stekla sve što ima, ipak joj je to poslužilo kao dragoceno iskustvo.

Sofija Milošević, ATAImages/ M. M.

– Mada svaki dan Bogu zahvaljujem na životu koji vodim, mislim da ni Luki ni meni nije pao s neba. Iza mene je mnogo znoja, suza, strepnji, ružnih životnih situacija, deset godina provedenih daleko od porodice… No, sve to me je očeličilo, a 16 godina provedenih u modnoj industriji, tokom kojih sam radila sa velikim brendovima, donele su mi dragoceno iskustvo.

Miloševićeva se takođe prisetila dana kada je prvi put videla Luku, i to u novinama, a iako je najpre primetila njegovu lepotu, tvrdi da joj ona nije presudna u odnosima.

Sofija Milošević i Luka Jović, Instagram screenshot Luka Jović

–  Koliko god volim lepotu samu po sebi, uverena sam da je u međuljudskim odnosima karakter presudan. Zato, kada se u pričama sa prijateljima stigne do ljubomore, nikada ne kažem ne može da nađe tako lepu kao ja, već neće naći tako šarmantnu i pametnu – završava ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi