Helena Topalović pokazala svekra! Ovako izgleda otac njenog novopečenog muža (FOTO)

15.10.2021

14:09

1

Ćerka popularnog pevača uživa u bračnom životu, a očigledno se i sa porodicom svog supruga slaže

Helena Topalović pokazala svekra! Ovako izgleda otac njenog novopečenog muža (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, udala se za svog izabranika 16. septembra, na tajnom venčanju koje je iznenadilo sve. Ona se trudila da sakrije njegov identitet, te mnogi nisu znali o kome se radi, ali zato ne skriva koliko voli njegovog oca.

Helena je, naime, na svom nalogu na Instagramu, objavila stori na kom se vidi uramljena fotografija sa venčanja, kojom je pokazala kako izgleda njen svekar.

- Moj svekar - napisala je Helena i stavila emotikon srca.

Instagram printscreen/helena_topalovic
 

Podsetimo, Helena se početkom septembra verila na Marbelji, da bi zatim sa svojim izabranikom otišla na Ibicu. Iako je njen otac rekao da venčanje nije bilo tajno, već da nisu želeli da to bude medijski propraćeno, mnoge je iznenadila vest da se Helena udala.

Iako je pokušavala da sakrije ko je njen izabranik, portal 24sedam otkrio je da je u pitanju Dragan Aleksić, inače bivši muž voditelje Jelene Dimitrijević. Njih dvoje su već duže vreme zajedno, a vezu, kao i brak pratile su im kontroverze. 

Instagram printscreen/gagoaleksic
 

Naime, na samom početku kada se saznalo da su zajedno, pisalo se da je Aleksić još uvek oženjen, ali je Helena to brzo demantovala. Takođe, pisalo se i da se udala jer je u drugom stanju, što je ona takođe stavila svima do znanja da nije tačno, te da je njen suprug mnogo stariji od nje, a ona je objavila da ima 34. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike