Jelena Bin Drai: Sa Saidom se svađam na srpskom!

31.10.2020

09:15 >> 09:25

0

Bivša manekenka i misica otkrila je da njen suprug vrlo dobro zna da je nešto zabrljao kada ona opsuje na svom maternjem jeziku

Jelena Bin Drai: Sa Saidom se svađam na srpskom!
Copyright Jelena Bin Drai Instagram screenshot

Jelena i Said Bin Drai venčali su se 2008. godine u Dubaiju, pred 300 zvanica. U braku, dobili su troje dece, sinove Hamdana i Hilala i ćerku Asju. Iako već godinama živi van Srbije, bivša misica maternji jezik nije zaboravila, a i šeik, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara, naučio je uz nju mnogo šta.

– Na engleskom uglavnom komuniciram, ali ako me pitate na kom jeziku sanjam, onda ne znam da vam kažem. Ovde koristim srpski, tamo engleski. Ljudi koji govore nekoliko jezika nikada ne znaju na kom sanjaju – ispričala je svojevremeno Jelena, pa dodala kako sa Saidom ume da se posvađa na srpskom:

– Do sada je sve na srpskom shvatio što sam mu rekla, od srpske psovke do svega ostalog. Razume da je zabrljao nešto kada mu opsujem na srpskom, psovku odlično razume.

View this post on Instagram

You keep me safe ,I'll keep u wild ❤

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on May 19, 2019 at 7:07am PDT

Mališani Asija, Hilal i Hamdan još uvek, kaže, srpski ne govore tečno.

– Još uvek ne pričaju tečno srpski. Insistirali smo na tome da nauče engleski jezik pošto idu u britansku školu. Drugi jezik im je arapski pošto po zakonu sva deca Emirata moraju da govore arapski jezik. To im treba za bodovanje za škole – objasnila je Jelena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike