Stigla podrška slavnih: Antonio Banderas pohvalio uspeh Bikovića (FOTO)

05.05.2021

14:25 >> 15:03

0

Autor: Marija Mitić

Miloš Biković i proslavljeni španski glumac igrali su zajedno na filmu 2018. godine, a po svemu sudeći, njih dvojica ostali su u dobrim odnosima

Stigla podrška slavnih: Antonio Banderas pohvalio uspeh Bikovića (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumac Miloš Biković postaje sve poznatiji, kako u Srbiji i Rusiji tako i u svetu, a komplimenti na račun talentovanog glumca ne izostaju. Upravo jedan je došao i od svetski poznatog i proslavljenog glumca, Antonia Banderasa, sa kim je glumac imao priliku da sarađuje.

Banderas je naime Bikoviću ostavio komentar podrške u vidu emotikona, na fotografiji na Instagramu, koji je ubrzo prikupio više od 200 lajkova. Ovim je jasno stavio do znanja da poštuje i podržava mladog i uspešnog kolegu.

Printscreen Instagram/ Bikovic

“Moskva je sinoć, a i cele protekle nedelje bila centar sveta kada je kinematografija u pitanju. Za mene je bila velika čast i još veće zadovoljstvo da budem u žiriju glavnog konkursa. Upoznao sam divne stvaraoce filma i umetnike. Pamtiću ovu nedelju”, napisao je Biković ispod objave na kojoj pozira na crvenom tepihu na Puškinovom trgu u Moskvi.

Antonio Banderas i Miloš Biković igrali su zajedno na filmu “Izvan granica realnosti” 2018. godine, čime se ostvarila velika želja našeg glumca. Njih dvoje igrali su glavne uloge, a Biković je za ovu rolu dobio svoju prvu nagradu – za otkriće godine, i to na festivalu Los Anđeles – Italija.

Izgleda da su Biković i Banderas ostali u dobrim odnosima, bar ako je sudeći po Instagramu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike