Jovana Jeremić se razvodi? Voditeljka šokirala: Startuju me oženjeni! Što me niko ne pita kad ću drugi brak?

26.10.2021

13:34

3

Voditeljka TV Pink otvoreno je pričala o suprugu, ali je u to uplela i druge stavove oko muškarca kog očigledno priželjkuje

Jovana Jeremić se razvodi? Voditeljka šokirala: Startuju me oženjeni! Što me niko ne pita kad ću drugi brak?
Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić je svoj brak predstavljala kao skladnu vezu u kojoj sve funkcioniše kako treba. Međutim ono što je zbunilo sve, je njena izjava da od supruga za rođendan nije dobila ništa, kao i to da "ne zna da li je srećna u braku".

- Sve sam stekla sama, nijedan muškarac mi ništa nije obezbedio niti poklonio. Evo sad za 31. rođendan, i kada me neki muškarci pitaju šta da mi kupe, neprijatno mi je, ne znam šta da im kažem, kad sam sebi kupila stan u Beogradu. Šta da meni on kupi? Volim skupe poklone i skupe stvari, kada poklanjam, i očekujem tako da mi se vrati - govorila je Jovana i otkrila kakve tipove muškaraca voli.

Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Moćne muškarce iz sfere biznisa. Oni vole žene kao što sam ja. Mogu da odgovaram samo genijalnim, onima koji su situirani, onima koji imaju biznis, kao moj otac što je imao. Takav može da prati Jovanu Jeremić. Slab finansijski ili ugrožen, teško. To su za normalne žene, a ja sam nenormalna. Pomalo luckasti, lucidini - odgovorila je Jeremićeva.

Jovana je zatim ispričala da do sada nije varala, ali je i ničim izazvana izjavila da je donela teške odluke, i da ima hrabrosti za razvod.

- Imam problem što me startuju oženjeni. Ja nisam tip žene da bih pristala da budem nekom ljubavnica. Ja prva nisam prevarila. Ako osetim da mi ne ide u braku, ja ću se razvesti. I to ne treba da bude "vau, razvela se Jovana Jeremić", kad se bude dogodilo, i ako se dogodi. Zato što ja ne varam, ako mi ne odgovara da živim kako sam živela, normalno da ću da izađem iz braka i da idem dalje. To su teške odluke za koje ja imam hrabrosti. Tako da nemoj da mi dolaze neki zauzeti muškarci i da mi pričaju priče da ne mogu, da imaju dete, da im je žena bila tu u nekim trenucima... Vidi, ako sam mogla ja, svako drugi može - rekla je Jovana i zbunila sve izjavom o braku.

- Moj muž nije javna ličnost. Ja to poštujem, nije ni učestvovao u gradnji moje karijere. Mi smo se upoznali mladi, sve je nekako brzo išlo kod nas, dobili smo dete, videćemo šta će da se dogodi u budućnosti. Skockala sam život da mogu da živim sama kao kraljica, za sada je sve okej, život je preda mnom, znam sebe, znam svoj temperament, i znam na šta sam navikla. Razna iznenađenja po pitanju privatnog života kod mene su moguća. On je meni fantastičan drug, on je Lein otac i to će da bude zauvek. U životu prođe neko vreme, izgubi se ljubav, ili se ambicije ne poklope. Ovakvu ženu moraš da pratiš, moraš da budeš faca da možeš da ispratiš. Srećna sam žena, a da li sam srećna u braku, vreme će da pokaže. Mi smo četiri godine zajedno, nikad nismo imali razmirice, probleme i svađe. Naš brak je postao na osnovu prijateljstva - zaintrigirala je Jovana.

- Ovo je godina novih odluka, završetaka svega što nije valjalo, a 2022. će biti godina mog ponovnog rođenja. Stalno me pitaju kad ćeš prvo dete, kad ćeš drugo. Što me niko ne pita kad ćeš prvi, kad ćeš drugi brak? Samo mi decu spominju, niko muževe. Ubacite kad će drugi brak, kad će treći brak?! - govorila je Jeremićeva.

- Odluke koje ću sada doneti, da ne želim da imam propust u životu. Znala sam kad je momenat da sečem što ne valja. Žene i muškarci greše kad ostaju u lažnim brakovima - zaključila je Jeremićeva u emisiji "Red Zone".

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti