Brajantova udovica odgovorila glumici! Usred porodične tragedije nazvala Kobija nasilnikom: Odvratno, u najmanju ruku!

28.02.2021

15:46 >> 16:37

0

Ni dan nakon košarkaševe smrti nije bio prošao, a Evan Rejčel Vud napisala je sporni tvit, kog je Vanesa postala svesna tek sada i nimalo joj se nije dopao

Brajantova udovica odgovorila glumici! Usred porodične tragedije nazvala Kobija nasilnikom: Odvratno, u najmanju ruku!
Copyright Vanesa Brajant Profimedia

Glumica Evan Rejčel Vud, odnedavno u žiži javnosti zbog optužbi na račun Merilina Mensona, ni dan nakon pogobije Kobija Brajanta, njegove ćerke i još sedmoro ljudi, na Tviteru je napisala:

– Ovo što se dogodilo jeste tragično. Srce mi se slama dok mislim na njegovu porodicu. Bio je heroj sporta, ali i napasnik. Ove dve istine mogu da koegzistiraju.

Supruga preminulog košarkaša Vanesa Brajant, međutim, postala je svesna ovog tvita tek nedavno i nimalo joj se nisu dopale reči poznate glumice. Putem svojih onlajn profila oštro joj je odgovorila i negirala navode, nazivajući ih odvratnim, u najmanju ruku.

– Predočeno mi je ovo… Tvoje reči su netačne, grube i odvratne, najblaže rečeno – poručila je pa i tagovala glumicu, ali nije se tu zaustavila.

Vanesa Brajant Instagram screenshot

– Zbog takvih kao što si ti, nedužni ljudi crne boje kože odlaze u zatvor, a da zločin i nisu počinili. Optužba ne čini nekoga krivim. Ne znaš o čemu pričaš.

Inače, još u vreme kada je tvit nastao, Evan je istakla kako je to napisala u smislu „podsetnika i da će ga svako žaliti na svoj način”. Kasnije, međutim, obrisala je tvitove.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike