Vanesa Brajant završila suđenje s majkom: Kobi bi bio razočaran njenim ponašanjem!

06.08.2021

21:40 >> 20:03

0

Autor: Marija Mitić

Udovicu slavnog košarkaša majka je tužila i potraživala joj 200.000 dolara

Vanesa Brajant završila suđenje s majkom: Kobi bi bio razočaran njenim ponašanjem!
Copyright Vanesa Brajan, Foto: Profimedia

Udovica košarkaša Kobija Brajanta, Vanesa, konačno je završila suđenje sa majkom, koja je protiv nje podnela tužbu. Spor je završen mada nisu poznati detalji nagodbe.

Naime, Vanesina majka Sofia tvrdila je da je radila za nju i Kobija skoro 20 godina, pa ih optužila da joj duguju 200.000 dolara.

Osim toga, tvrdila je da joj je Kobi obećao da će se brinuti o njoj do kraja života te da ju je nakon njegove smrti Vanesa izbacila iz kuće koju je navodno kupio njoj. Vanesa je tužbu opisala “neozbiljnom, sramotnom i nezamislivo bolnom”.

Vanesa i Kobi Brajant, Profimedia

“Moj muž nikada ništa nije obećao mojoj majci, a sada bi bio toliko razočaran njenim ponašanjem i nedostatkom empatije”, rekla je Vanesa za inostrane medije.

“Štitila sam je više od 20 godina i nikada nije bila moja ili Kobijeva kućna pomoćnica, niti je bila dadilja. Samo je povremeno čuvala moje starije devojčice dok su bile male”, dodala je udovica košarkaša koji je prošle godine tragično nastradao sa 13-godišnjom ćerkom Đianom kada se njihov helikopter srušio u Kaliforniji.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

Podsetimo Vanesa je nedavno posetila Dubrovnik sa decom, kako bi ispunila želju svoje ćerke Natalije, kojoj je Kobi, pre nego što je stradao, dozvolio da dođe u ovaj grad na srednjoškolski izlet.

Drugi razlog njihovog dolaska, jeste popularna serija “Igra prestola”, koja je snimana upravo na primorju, gde je jedan od najpoznatijih hrvatskih gradova predstavljao Kraljeva luka (King’s Landing).

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike