Pet stvari koje niste znali o Mahiru Mulaliću! Od jednog ima fobiju: Za sve je kriva situacija iz detinjstva

29.07.2021

21:08 >> 21:02

0

Pobednik 14. sezone Zvezda Granda” je strastveni zaljubljenik u Formulu 1, a strašno ga nervira gradski saobraćaj

Pet stvari koje niste znali o Mahiru Mulaliću! Od jednog ima fobiju: Za sve je kriva situacija iz detinjstva
Copyright Mahir Mulalić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pobednik ovogodišnje sezone „Zvezda GrandaMahir Mulalić osvojio je svojim glasom publiku, ali i stručni žiri. Jednom prilikom je izjavio da je bio miljenik Saše Popovića, dok se sa svojom mentorkom Marijom Šerifović nije slagao na probama.

No, ovo nije sve što niste znali o Mahiru. On je za portal „Grand Online“ otkrio pet stvari sa kojim domaća javnost nije upoznata.

Mahir Mulalić, Foto: Z. K. Munja/ATAImages

Mahir je strastveni je zaljubljenik u „Formulu 1” i ne propušta priliku da, iako u gradu vozi po ograničenju, prati strategiju kojom se bavi najbrži cirkus na svetu.

Obožava more. Iako nekad nije bilo prilike, sredstava, ni vremena da ide na odmor, danas uvek koristiti svaku priliku da letuje.

Voli da drži stvari pod kontrolom, barem koliko je u njegovoj moći, pa za sebe kaže da je freak control.

Mahir Mulalić, Foto: A.A./ ATAImages

Iako za sebe smatra da je neustrašiv, od jedne stvari ima fobiju. Naime, Mulalić ima strah od lifta zbog čega ne bi mogao ni da zamisli da živi u soliteru, a za sve je kako kaže, „kriva“ nesrećna situacija iz detinjstva.

– Jednom sam se zaglavio sa sestrom u liftu i posle 15 minuta sam počeo da paničim. Tu sam shvatio da sam klaustrofobičan i ako neko od mojih živi na desetom spratu spratu, ja idem pešice – ispričao je on.

Printscreen/Zvezde Granda

I za sam kraj, još nešto, Mulalića često zna da nervira gradski saobraćaj.

– Strašno se nerviram u saobraćaju, nervira me ta neempatija koja postoji u saobraćaju. Ali Bože moj, sve prođe – ispričao je Mulalić za pomenuti medij.

U intervjuu za 24sedam, Mahir je otkrio da će školovanje staviti na stend baj, bar još neki period i da će se posetiti karijeri. Osim toga, on nam je priznao i da nema ništa protiv da ukrsti glas sa drugoplasiranim kandidatom Isakom Šabanovićem, koji je važio za glavnog favorita ovog takmičenja.

Isak Šabanović, Foto: A.A./ ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike