Imala je psihičke lomove dok je skidala višak kilograma! Nataša Aksentijević: Ne stajem dok ne postanem kao Džej Lo

16.08.2021

10:05 >> 10:06

0

Autor: Marija Mitić

Do sada je smršala 22 kilograma, a kako kaže, neće se smiriti sve dok ne oslabi još 20

Imala je psihičke lomove dok je skidala višak kilograma! Nataša Aksentijević: Ne stajem dok ne postanem kao Džej Lo
Copyright Nataša Aksentijević Printscreen ToxicTv/Sharanovaradionica

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević uporna je u svojoj borbi sa viškom kilograma i već nekoliko meseci ne posustaje.

Do sada je skinula 22 kilograma, a kako kaže, neće se smiriti sve dok ne smrša još 20 i postane srpska Dženifer Lopez.

– Poenta je da se smršam još 20 kilograma i budem Džej Lo, odnosno Đole Đogani koji sa 61 godinom ima onakvo telo. Šalu na stranu, ne želim da odem u ekstrem ali idem do cilja, a odlučila sam da i nakon završetka emisije nastavim da se pridržavam prepisanog režima ishrane i vežbanja – kaže Nataša i dodaje da nije smršala sama već uz tim profesionalaca koji su joj u tome pomogli.

Printscreen Youtube/TVDR

– Moji odlični trener, nutricionista i psiholog imali su sa mnom gomilu problema zato što sam u taj svet došla s prezirom jer sam mislila da su to izmišljena zanimanja za uzimanje novca, a onda sam uvidela da oni zaista poseduju znanje. Za sada sam uz njihovu pomoć na zdrav način skinula pola od predviđenog i primećujem da imam više energije, a i radni dan mi lakše pada – kaže Nataša za Story i otkriva da je imala psihičke lomove s kojima je uspela da se izbori i nastavi ka cilju. Takođe ona je otkrila i zašto je ugradila jedan zlatan zub.

– Imala sam velike padove, poludiš i pitaš se šta ovo meni treba, ali isto tako sam kroz epizode baš zbog tih mojih stanja pravila fenomenalne emisije. Jednog dana, recimo, odlučila sam da odem u Bolivud jer tamo vole bele, debele glumce, a iz istog razloga ugradila sam jedan zlatan zub, kao da bi me primili. Uskoro planiram da stavim još jedan. Verovali ili ne, ali zlato u ustima stvara odličnu bazu za mršavljenje i ubija bakterije – kroz smeh govori ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike