Postoji snimak? O ubistvu koje je počinio Alek Boldvin bruji ceo svet, otkriveni novi detalji slučaja

23.10.2021

07:57

0

Oglasio se i šerif koji je objasnio na čemu se trenutno radi

Postoji snimak? O ubistvu koje je počinio Alek Boldvin bruji ceo svet, otkriveni novi detalji slučaja
Tan2021-10-22_172157926_2 - Copyright Jim Weber/Santa Fe New Mexican via AP

Vest koja je juče odjeknula svetom bila je da je Alek Boldvin na setu svog najnovijeg filma iz pištolja ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu.

Kako se sada tvrdi, postoji i snimak jezivog ubistva. Iako je pištolj trebalo da bude napunjen ćorcima, u njemu je bio pravi metak koji je Halini pogodio u grui, prošao kroz nju i završio u Suzu koji je stajao iza nje. Policija je potvrdila da možda postoji snimak incidenta, koji bi dalje rasvetlio okolnosti smrti Haline i ranjavanja Džoela.

- Znamo da se incident dogodio na setu i trenutno istražujemo da li su samo uvežbavali scenu, ili su kamere bile uključene i snimanje u toku - rekao je šerif okruga Santa Fe, Huan Rioz.

Kako se sada navodi, oružje mu je predao pomoćnik reditelja koji mu je rekao da je "oružje bezbedno", navodi se u zapisniku istražnog suda. Neimenovani pomoćnik reditelja nije znao da je rekvizit napunjen bojevom municijom i pre snimanja scene je potvrdio da je pištolj prazan uzviknuvši "hladan pištolj", navodno stoji u zapisniku.

AP Photo/John Minchillo
 

U toku je istraga koja će utvrditi sve okolnosti ove nesreće, a Rioz je ponovio da, za sada, nije pokrenut postupak ni protiv koga. 

Boldvin se oglasio i rekao da mu je veoma žao zbog svega što se dogodilo, da radi sa policijom na rasvetljavanju slučaja, te da je u kontaktu sa porodicom žene koju je ubio.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike