Brat Aleka Boldvina van sebe! Oglasio se usred porodične drame: Slučajno ubistvo razara porodicu! (FOTO)

23.10.2021

06:15

0

Alek je nenamerno usmrtio koleginicu Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu na setu, a Stivena je to, u najmanju ruku, ostavilo bez reči

Brat Aleka Boldvina van sebe! Oglasio se usred porodične drame: Slučajno ubistvo razara porodicu! (FOTO)
Stiven Boldvin Profimedia - Copyright Profimedia

Vest da je Alek Boldvin slučajno na setu „Rust-a" iz rekvizita vatrenog oružja usmrtio Halinu Hačins iz snimajuće ekipe, te ranio reditelja Džoela Souzu, u Nju Meksiku, posebno je uznemirila porodicu glumca. Njegov brat Stiven se oglasio na Instagramu usred drame pa istakao kako je „malo šta još sada preostalo, osim molitve", te i sam postao meta zluradih komentara.

- Molite se večeras, prijatelji, jer malo šta je još preostalo osim molitve, za sve upletene u ovu tragediju. Hvala - napisao je on, pa pokrenuo razne priče.

Naime, pojedinci su mu poručili kako „je karma čudo", što mu zaisguno nije prijalo.

Podsećanja radi, Hačinsova je podlegla povredama u bolnici, dok je na Souzu motrio tim lekara posle ranjavanja i sve dok nije izašao iz bolnice, potvrdili su predstavnici za „Deadline" u petak. Boldvin je razgovarao s policijom, pa napustio stanicu, uplakan i slomljen.

Godine 2017, inače, na Tviteru je kritikovao policijsku akciju u Kaliforniji u kojoj je došlo do pucnjave, kada je preminula jedna osoba, a kao da je naslutio svoju sudbinu.

- Pitam se kakav je osećaj greškom ubiti nekog - napisao je tada on.

Glumac se, inače, oglasio o tragediji na Tviteru, te rekao da mu je izuzetno žao zbog svega što se desilo, kao i da sarađuje sa policijom kako bi saznali šta se zapravo dogodilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike