Hit fotografija sa venčanja Lepe Lukić i Vlade Perovića: Tad im je sviralo 20 orkestara, veselilo se 400 ljudi!

22.10.2021

21:38

0

Autor: M. Gudžulić

Velika svadba se odvila 1977. godine, a tada presrećni mladoženja je javnosti bio poznat samo kao - Lepin Vlada

Hit fotografija sa venčanja Lepe Lukić i Vlade Perovića: Tad im je sviralo 20 orkestara, veselilo se 400 ljudi!
Lepa Lukić - Copyright Lepa Lukić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Lepa Lukić i menadžer Vladimir Perović venčali su se 1977. godine. Na svadbi, veselilo se oko 400 zvanica uz čak 20 orkestara, ali je mlada, čini se, samo u svog izabranika gledala. Fotografija stara i više od četiri decenije nedavno je ponovo „obišla krug" na društvenim mrežama, pa i mnoge podsetila na ovu ljubavnu priču koja, međutim, nije imala baš srećan kraj.

Sumnja

Da raskošna svadba ne garantuje bračnu sreću - Lepa i, kako su ga svojevremeno nazivali, Lepin Vlada, saznali su pošto su se - razveli, zbog nepremostivih razlika. On je u jednoj emisiji i ispričao neke detalje ovog kraha, koji je pevačica, po svemu sudeći, na neki način i naslućivala.

 

 

- Napadala me je stalno da ću je ostaviti. Nismo mi imali neku veliku svađu, ali me je stalno sumnjičila, ti ćeš ovo, ti ćeš ono, meni će proći popularnost... Ja sam tada počeo da radim sa Šabanom Šaulićem, osamdesetih godina. On je tada bio velika zvezda. Lepi je jedno vreme pala popularnost i to je bio osnov zašto smo mi počeli da se razilazimo - rekao je Vladimir, a prenela „Republika", pa nastavio o tome kako je bio „u senci" svoje supruge.

- Kad smo se oženili 1977. napravili smo veliku svadbu, 20 orkestara je bilo, svi pevači, imali smo jedno 400 ljudi. Sutra naslov u novinama: „Udala se Lepa" . Moje ime niko pomenuo nije. Mene su zvali Lepin Vlada. To je Toma Zdravković smislio - otkrio je menadžer tom prilikom.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike