Lepa o pravom rođendanu, sirotinjskoj kući i neispunjenoj želji: Da sam imala dete, možda bi bio gilipter, pa me Bog spasio!

17.01.2021

14:44

0

Pevačica napominje da je dostigla sve što je ikada htela, osim da postane majka

Lepa o pravom rođendanu, sirotinjskoj kući i neispunjenoj želji: Da sam imala dete, možda bi bio gilipter, pa me Bog spasio!
Copyright Lepa Lukić ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Lukić pre nekoliko dana napunila je 81! Pevačica je tom prilikom istakla da je, iako ne slavi rođendane, svakako ponosna na svoje godine, te da ima samo jednu neostvarenu želju.

– Ne volim da pričam o tome (rođendanu), ali svi znaju koliko ja imam godina, ponosim se svojim godinama, imam dobar imunitet – rekla je pred kamerama „Premijere – Vikend specijala” Lepa, koja ni ove godine nije slavila rođendan: Ne slavim ja nikad, malo obeležim, napravim ručak, a slave deca. Moja želja je da budem zdrava i živa, a moje želje su se sve ispunile, sem jedne, to znaju i vrapci na grani. Šta je tu je, to je Bog odredio. Tako sam emotivna, maci dajem sve, a da je dete, ja bih ga razmazila, možda bi bio gilipter neki, možda me Bog i spasio. To mi jedina želja neispunjena. Najbolju karijeru sam napravila.

Pročitajte još:

Pevačica je ovom prilikom ispričala i kada joj je u stvari rođendan.

– Datum je 16. na ličnoj karti, ja sam rođena 13, a prijavljena kasnije. Majka mi je rekla da me je rodila 13. u pet do dvanaest, tako je bilo po selima. Ne slavim uopšte ni 13. ni 16. To je moja majka rekla kad sam joj čestitala 92. rođenan: „J*bao te moj rođendan u 93.” Godine su me naučile svašta, nema mesta gde ja nisam gostovala, život me je naučio da poštujem ljude, nisam od onih „ja pa ja”, virila sam iza zavese i učila i dan-danas volim da naučim – izjavila je Lepa, pa se prisetila i svog detinjstva.

– Ja sam iz sirotinjske kuće, ali majka je iz bogate kuće, oni su nam pomagali. Rođena sam u Miločaju kod Kraljeva, bila je sirotinja. Da mi je da se vratim u tu sirotinju, tad mi je bilo najlepše, parče sira i proja od tri dana, tvrda da ubiješ konja, bilo je slađe od meda. Nedostaje mi detinjstvo, majka, brat i drugarica – otvorila je dušu pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike