Golu sam je izbacila napolje! Lepa Lukić uhvatila bivšeg na delu sa ljubavnicom

06.08.2021

12:03 >> 13:59

0

Pevačica se udavala čak četiri puta, a svog partnera trećeg partnera je zatekla u preljubi

Golu sam je izbacila napolje! Lepa Lukić uhvatila bivšeg na delu sa ljubavnicom
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Lukić je imala buran ljubavni život. Udavala se čak četiri puta, a jednog svog partnera je uhvatila na delu, u preljubi.

Naime, nakon razvoda od Tome Lukića, sa kojim je, kako je sama pričala proživela pakao zbog njegove ljubomore, Lepa se 1977. godine udala za tada uspešnog estradnog menadžera Vladimira Perovića, a njihov brak je potrajao sedam godina.

Lepa Lukić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica je uhvatila Vladu u preljubi, i to u njihovom porodičnom domu. Prevara je zapravo i bila okidač njihove bračne zajednice, a Lepa je svojevremeno u javnosti objasnila kako je izgledala ova neprijatna situacija, kada je shvatila da joj životni saputnik nije veran.

– Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje – ispričala je pevačica pre nekoliko godina u jednom intervjuu.

Lepa Lukić ,,Sceniranje” screenshot

Podsetimo, Lepa se nakon Vlade udala za Milana Milanovića 2000., sa njim je bila u braku sve do njegove smrti 2019. godine.

Inače, pevačica nije uspela da se ostvari u ulozi majke, a ranije je priznala da se pomirila sa svojom tužnom sudbinom.

– Ja sam abortirala kada mi je bilo 24 godine i posle toga sam imala dve vanmaterične trudnoće. Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo – ispričala je ona.

Lepa Lukić ,,Sceniranje” screenshot

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike