Ubledeo, podočnjaci! Ovako je Alek Boldvin izgledao tri sata pre ubistva koleginice: Iscrpljujuće je (FOTO)

22.10.2021

08:19

0

Glumac je sa suprugom pričao neposredno pre incidenta i pokazao joj kakva atmosfera vlada na snimanju

Ubledeo, podočnjaci! Ovako je Alek Boldvin izgledao tri sata pre ubistva koleginice: Iscrpljujuće je (FOTO)
profimedia-0639153014 - Copyright Profimedia

Alek Boldvin je tokom snimanja filma „Rust“ („Rđa“) slučajno upucao i ubio Halinu Hatčins dok je snimao svoj novi film, a pritom i ranio Džoela Souza (48). I dok se veruje da je reditelj dobro, glumica je zbog povreda koje je zadobila izgubila život. 

Glumac (63) je sa obožavaocima na Instagramu podelio atmosferu sa snimanja neposredno pre nego što se dogodila tragedija. Naime, Boldvin je na ovoj mreži podelio snimak sebe kako pozira ispred dve prikolice, obučen u kostim. Bio je ozbiljan, nosio prljave čizme, farmerke, prsluk i imao je šal omotan oko vrata.

Dok je u jednoj ruci držao jaknu, a u drugoj kaubojski šešir, glumac je priznao da je bio umoran dok je bio na snimanju, a u objavu je napisao: „Vraćam se na posao. Je*ote...iscrpljujuće je“.

Takođe u četvrtak, Alekova supruga Hilarija (37) je u Instagram storiju podelila razgovor sa suprugom na Fejstajmu, samo tri sata pre nego što se dogodila nesreća. Na fotografiji je izgledao iscrpljeno i imao je podočnjake. 

Instagram printscreen/hilariabaldvin
 

Ubrzo nakon što je Alek podelio svoju objavu na Instagramu, na setu se dogodila tragična nesreća kada je glumac slučajno upucao dva člana ekipe.

U izjavi za „The Sun“, šerif okruga Santa Fe Huan Rios je otkrio: „Šerifova kancelarija potvrđuje da su dve osobe upucane na snimanju filma Rust. Direktorka fotografije Hejlina Hačins (42) i reditelj Džoel Souza (48) upucani su kada je opalio rekvizitni pištolj koji je koristio glumac i producent Alek Boldvin (68) - navedeno je u izveštaju šerifa.

Bonus video: 


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike