Alek Boldvin otkrio kako su on i supruga za pet meseci dobili dvoje dece

13.03.2021

21:17 >> 21:25

0

Autor: D. Božović

Glumac nije krio da su zahvaljujući surogat majci dobili devojčicu kojoj su dali ime Lucija

Alek Boldvin otkrio kako su on i supruga za pet meseci dobili dvoje dece
Copyright Foto: Profimedia

Američki glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija su pre dve nedelje dobili ćerku Luciju i ovom lepom vešću obradovali sve fanove. Međutim, sve je zanimalo kako je to par dobio dete nakon samo pet meseci pošto je glumčeva žena rodila sina Eduarda.

Poznati glumac je otkrio da je njegova porodica postala bogatija za jednog člana, zahvaljujući surogat majci, koja je na svet donela devojčicu.

Nakon objave da su dočekali drugu bebu u poslednjih 5 meseci, njihovi pratioci su tražili objašnjenje.

– Ko je majka? Hilarija nije bila trudna. Rodila je pre šest meseci. Ako ste dobili dete preko surogat majke, jednostavno to recite. Ako je dete usvojeno, recite to. Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestane stalno objavljivati fotografije svoje dece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu dece u privatnosti! – napisao je jedan obožavatelj.

Hilarija i Alek Boldvin Profimedia

– Je*eno začepi i gledaj svoja posla – glasio je komentar Boldvina.

– Ne tiče se nikoga kada će žena i kako da proširi svoju porodicu, to je njeno pravo – rekao je Alek pre nego što je otkrio da je devojčicu rodila surogat majka.

– Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki sakupljaju automobile, neki sakupljaju satove, umetnine. Moja supruga sakuplja bebe. Voli bebe – objasnio je Boldvin u emisiji kod Elen Dedženeris pre nekoliko meseci.

Pročitajte još

Inače, slavnom paru je ova devojčica zajedničko šesto dete, a Alek iz prethodnog braka sa Kim Besindžer ima ćerku Ajrland Boldvin, pa je ovo glumcu sedmo dete.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike