Glumac stao u odbranu snaje, pa prozvao Karleušu i Šerifovićevu: Ljubomora je dozvoljena i poželjna! (FOTO)

20.04.2021

10:34

0

Autor: D. Božović

Milan Pajić je uputio podršku Zorji Pajić, a na svaki komentar članica stručnog žirija imao je repliku

Glumac stao u odbranu snaje, pa prozvao Karleušu i Šerifovićevu: Ljubomora je dozvoljena i poželjna! (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Printscreen

Zorja Pajić, jedna od učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, u svakom krugu dobijala je sve pohvale stručnog žirija, ali su one u poslednje emitovanoj emisiji izostale. Naime, kandidatkinja je dobila kritike od Marije Šerifović i Jelene Karleuše, zbog čega je reagovao njen dever, glumac Milan Pajić.

Glumac se oglasio na društvenoj mreži Instagram nakon svakog komentara pomenutih članica žirija i izrazio svoje mišljenje koje se očigledno kosi sa onime što su Šerifovićeva i Karleuša izjavile.

Kada je Marija Šerifović rekla da se „nije naježila” dok je Zorja pevala, te da je sve zvučalo „tačno, precizno, ali hladno”, Zoran je napisao: „A, da probaš da se ogrneš?”.

Printscreen Instagram/milanjelenpajic

– Za one članove koji se nisu naježili, jer nisu čuli… (smeh) Ljubomora je dozvoljena i poželjna! Bravo, Zorja! – napisao je glumac.

Printscreen Instagram/milanjelenpajic

Jelena je rekla Zorji: „Tetkasto si se obukla, ti si super pevač, to je neosporno, ali bih te zamolila da romske pesme nikada ne pevaš. Sterilno ih izvodiš, to mi se ne sviđa. Mnogo siluješ pevanje, pogrešni su ti izbori pesama, zato ti nisam dala glas”.

Ni na ovaj komentar Pajić nije ostao ravnodušan, te je napisao: „Između Hajdi iz Holandije i ocvale Male sirene, kojoj je Ursula uzela glas, biram Hajdi”.

Printscreen Instagram/milanjelenpajic

Nakon ovih komentara Zorja je završila u baražu, ali je uspela da se plasira šesti krug muzičkog takmičenja, pa će publika kraj malih ekrana ponovo uživati u njenim izvedbama.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike