Zorja je prvo pevala na ulici! Otkrila kolika joj je bila dnevna zarada: Nije mi bilo svejedno

09.07.2021

17:49 >> 17:50

0

Pajićka je došla do finala u Zvezdama Granda”, a njeni počeci nisu bili laki

Zorja je prvo pevala na ulici! Otkrila kolika joj je bila dnevna zarada: Nije mi bilo svejedno
Copyright Zorja Pajić, Foto: Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Finalistkinja muzičkog takmičenja „Zvezde GrandaZorja Pajić, osvojila je srca milionskog auditorijuma svojim glasom, a njeni počeci i dodir sa muzikom i pesmom bili su na ulicama.

Pevačica je skupila hrabrost da se pojavi na ulici i zapeva prolaznicima, a njen dobar glas daleko se čuo, te joj tako i doneo veliki plasman u pomenutom takmičenju.

Zorja Pajić ,,Zvezde Granda” screenshot

– Kad sam prvi put izašla na ulicu, nije mi bilo svejedno. Pokazalo se kao odlična ideja ne samo za zaradu već i za razbijanje treme. Jedan od mojih boljih poteza u životu – rekla je ona, pa otkrila koliko ulični svirači i pevači mogu da zarade na ovaj način:

– Ne možeš da znaš koliko češ da zaradiš jedan dan možeš samo dvesta dinara. A najviše sam jedan dan zaradila u Nemačkoj, pošto sam i tamo svirala, oko 315 evra za sat i po vremena. Tako se pogodilo – ispričala je Zorja u emisiji „Grand magazin”.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Podsetimo, pobedu u ovogodišnjem takmičenju odneo je Mahir Mulalić, drugoplasirani kandidat bio je Isak Šabanović, dok je treću poziciju zauzela Valentina Kuzmanović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike