Dok Goca Božinovska čuva bebu, snajka Bojana lomi čaše u kafani!

21.10.2021

18:50

0

Kako smo se i sami uverili, mlada mama se veselila uz živu muziku zajedno sa Mirkom Šijanom

Dok Goca Božinovska čuva bebu, snajka Bojana lomi čaše u kafani!
bojana - Copyright Instagram printscreen

Mirko Šijan i Bojana Rodić u julu ove godine postali su roditelji, a u pomoć oko čuvanja sina Zorana uskočili su svi - i bake i tetke.

Tako je, čini se, i kada je reč o njihovim izlascima, a u jednom od njih uhvatila ih je ekipa 24sedam

Naime, novopečeni roditelji su pre dva dana izašli u ranijim večernjim satima u jednu kafanu u Zemunu (naziv poznat redakciji), a iako se nisu dugo zadržali, može se reći da su se dobro proveli.

Najveći šok izazvala je Rodićeva kada je zbog pesme polomila čašu! Njih dvoje su se dalje veselili sa društvom, ali kako su verovatno žurili kući zbog bebe, lokal su napustili već oko 22 časa. Gosti lokala su bili iznenađeni Bojaninim potezom, možda i zbog toga što je za njihovim stolom pretežno bilo muško društvo i najmanje se od nje očekivao ovakav kafanski manir.

Instagram printscreen
 

Šijanova devojka bila je dobro raspoložena, nije se odvajala od Mirka, a obukla se jednostavno - na sebi je imala belu rolku bez rukava.

Za to vreme, bebu je najverovatnije čuvala Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska, s kojom žive u istoj kući u Surčinu.

Inače, mladi par obožava da se veseli uz živu muziku, pa dok nisu dobili dete, često su objavljivali fotografije sa slavlja. Ipak, to nije bio slučaj i sada, osim jedne fotografije koju je objavio Šijan i na njoj nije Bojana, već društvu sa kojim su sedeli.

Goca Božinovska sa unukom Zoranom, Bojana Rodić Instagram screenshot
 

Podsetimo, Mirko i Bojana su sinu dali po njegovom ocu Zoranu, bez koga je on ostao kao mali. Goca je bila presrećna kada je čula da će dobiti unuče, pa je izjavila da će sve raditi oko bebe što treba.

 

– Bože, hvala ti što si me tako nagradio! Da li sam ja tako dobar čovek da me Bog ovako obraduje? Samo da sve bude kako treba, mnogo sam srećna. Ne mogu da vam opišem koliko sam radosna, neću nikome da dam bebu, ja ću da je odgajam, čekaću već ispred porodilišta – našalila se Goca kada smo je početkom godine pozvali za komentar povodom informacije da će njen sin postati tata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike