Mali Zoran Šijan u zagrljaju bake Danijele! Emotivni prizor iz Titela (FOTO)

04.09.2021

19:29 >> 19:42

0

Autor: D. Božović

Nedavno je Goca Božinovska objavila fotografiju kako hrani svog unuka, a sada je došao i trenutak da beba uživa u naručju svoje druge babe

Mali Zoran Šijan u zagrljaju bake Danijele! Emotivni prizor iz Titela (FOTO)
Copyright Danijela i Bojana Rodić, ATAImages/Antonio Ahel

Novopečeni roditelji Bojana Rodić i Mirko Šijan uživaju u ulozi roditelja. Naime, maleni Zoran je sada centar sveta ovog mladog para, a bakama je prava razonoda.

Nedavno je Goca Božinovska objavila fotografiju kako hrani svog unuka, a sada je došao i trenutak kada beba uživa u naručju svoje druge bake – Danijele Rodić.

Goca Božinovska sa unukom Zoranom, Bojana Rodić Instagram screenshot

Naime, Bojana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju malog Zorana sa njenom majkom. Danijela je unuka držala na grudima, a osmeh joj je sve vreme bio na licu.

Bojana Rodić, Danijela Rodić, Printscreen Instagram/bojanarodic

Rodićka je zabeležila emotivan trenutak iz Titela i podelila ga sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i oduševila mnoge.

Podsetimo, Goca je nedavno otkrila da se njen sin Mirko odlično snalazi u ulozi oca i da se budi noću kako bi svojoj nežnijoj polovini pomogao oko naslednika.

Mirko Šijan i Bojana Rodić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Patronažna sestra nam i dalje dolazi, a Bojana i Mirko sve oko Zorana zajedno rade. I ustaju noću, i oko kupanja, povijanja, sve dele i sve umeju. Divni su roditelji. Unuk mi je miran, čak se nekad i smeje. Kažu da se svoje dete najviše voli, nisam ni slutila da ću njega moći ovoliko da zavolim! Sav je mali i sladak, tepam mu, uneo nam je posebnu ljubav i radost u kuću – rekla je Goca ranije za Blic.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike