Baka dobila slobodno: Goca Božinovska otišla na more, a onda će odmeniti Bojanu i Mirka u čuvanju bebe!

07.09.2021

07:15 >> 08:34

0

Pevačica je rešila da se malo opusti, jer je uskoro očekuje velika, ali slatka obaveza

Baka dobila slobodno: Goca Božinovska otišla na more, a onda će odmeniti Bojanu i Mirka u čuvanju bebe!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/Instagram printscreen/ bojana__rodic

Goca Božinovska je 9. avgusta ove godine postala baka, kada je na svet došao njen prvi unuk. Gocin sin Mirko i njegova verenica Bojana Rodić dobili su sina, koji je poneo ime po pokojnom dedi – Zoran. Pevačica nije skrivala koliko je srećna zbog prinove u porodici, iako je samo nekoliko meseci pre toga preživljavala jedan od najgorih momenata u životu – ostala je bez majke.

No, život mora da se nastavi, a Goca je pokazala da je uvek tu da pomogne svojoj deci. Međutim, pojavile su se razne glasine da se Mirko i njegova majka ne slažu, da dolazi do svađa, ali sve to izgleda nema pokriće.

Goca Božinovska, Mirko Šijan, 24sedam/ATA Images

Portal 24sedam stupio je u kontakt sa Gocom, da bismo videli kako se snalazi u ulozi bake, a ona nam je otkrila da se trenutno nalazi na zasluženom odmoru.

– Otišla sam malo na odmor, evo me u Crnoj Gori. Ovo je baš pravi odmor, ništa radno, ne znam još koliko ću biti, ovde sam sa sestrom – kaže Goca i osvrće se na glasine koje su kružile da se ne slaže toliko dobro sa sinom i snajom:

– Izmišljali su ljudi šta njima odgovara, niko ne pita za istinu, a zapravo je sve super. Daleko bilo, ne znam odakle ljudima ideja da se svađamo. Svi se lepo slažemo, sve je dobro kući.

Goca Božinovska sa unukom Zoranom, Bojana Rodić Instagram screenshot

Pevačica nam je za kraj priznala da planira dobro da se odmori, kako bi u jednom trenutku mogla da odmeni sina i snaju. Naime, Goca nam je otkrila da Bojana i Mirko planiraju da odu na odmor kada mali Zoran ojača.

– Ja sada odmaram da bi posle oni mogli da odmaraju, posle će oni otići, ja ću da čuvam bebu i tako. Neće oni sada ići, tek kasnije kad beba ojača, on je sada još mali, sada imaju dvorište, imaju bazen, pa mogu da uživaju – zaključila je pevačica za 24sedam.

Goca Božinovska, Antonio Ahel/ATAImages

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike