Neću dozvoliti da se još nekome desi isto što i meni! Rubi Rouz, oštro posle napuštanja projekta „Batwoman"

22.10.2021

06:15

0

Glumica je objasnila iz kog je zaista razloga rešila da više ne odlazi na set i ne sarađuje sa ljudima s kojima je do sada

Neću dozvoliti da se još nekome desi isto što i meni! Rubi Rouz, oštro posle napuštanja projekta „Batwoman"
Rubi Rouz Profimedia - Copyright Profimedia

Rubi Rouz naprasno je napustila seriju „Betwoman" u maju 2020. godine, pa u saopštenju za javnost istakla kako se definitivno neće pojaviti u drugoj sezoni. Tada, rekla je kako joj nije bilo lako dok je o tome još i mislila, a onda je dodala kako kolege izuzetno poštuje, iz Vankuvera, kao i Los Anđelesa. Međutim, nedavno i putem Instagrama, otkrila je zašto se stvarno odlučila na ovakav korak, pa zgranula mnoge obećanjem „da neće dozvoliti da se još nekome desi isto što i njoj".

Loši uslovi?

Šokantni storiji su se nizali jedan za drugim 19. oktobra, a strani mediji već danima ne prestaju da bruje o njima.

- Neću dozvoliti da se još nekome desi isto što i meni. Preuzimam kontrolu nad svojim životom. Istinom. Treba da vas je sramota - pisala je zvezda i tvrdila kako je na ovaj korak, u stvari, bila naterana.

Svakako, nema ni nameru da se vraća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose)

 

- Za moje drage, drage fanove koji i dalje pitaju da li ću se ikada vratiti. Ne bih, ni za kakav novac, ni da mi stave pištolj na čelo. Niti sam ja dala otkaz! Oni su upropastili lik koji sam tumačila, a onda i seriju, nisam ja. Bila sam poslušna i, da sam htela da ostanem, sve što je trebalo da uradim je da se složim s njihovim uslovima odmah. Ali nema te pretnje, uvrede, ma bilo koje taktike, ucene, koja bi iz mene izmamila potvrdan odgovor - nastavila ej da šokira.

„Borila sam se!"

Rouz je zatim u nekoliko primera otkrila „gde je zapelo". Najviše je privuklo pažnju to što je jedna od glavnih, Kerolajn Drajs, retko kad radila svoj posao.

- Ona srca nema. Insistirala je na tome da završimo sa snimanjem sezone usred pandemije, a nje nigde na vidiku. I rekla sam joj da je to mnogo loša ideja. Rekla sam joj da su ljudi rasejani, da konstantno prate stanje stvari, proveravaju kako su im prijateji... Osećala sam da će nešto loše da se desi. A ona je došla da nas nadgleda svega četiri puta. Nikad do sad tako nešto nisam doživela - otkrila je ona.

- Svađala sam se s ljudima i borila se. Ne zato što sam, eto, htela, nego zato što sam htela sigurnost - naglasila je pa dodala kako je osoba iz ekipe sa snimanja doživela opekotine trećeg stepena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose)

 

Mnoge je ostavila bez reči pošto je i navela da je asistent produkcije ostao kvadriplegičan posle jedne nezgode na setu.
setu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike