Majka nikad neće ni reći ko mi je otac, jer ju je silovao i ostavio! Strašna ispovest Valeri Gato (FOTO)

16.10.2021

09:57

0

Misica ističe da na nju niko iz porodice ne gleda kao na „rezultat napastvovanja" - šta više, toliko je vole i podržavaju da može da bude i predsednica, ako to poželi

Majka nikad neće ni reći ko mi je otac, jer ju je silovao i ostavio! Strašna ispovest Valeri Gato (FOTO)
Valeri Gato Profimedia - Copyright Profimedia

Gostujući u jednoj emisiji, Mis Pensilvanije 2014. godine Valeri Gato, otvorila je dušu pa objasnila svetu svoju potresnu porodičnu situaciju. Naime, ova lepotica je za sebe rekla kako je „rezultat silovanja", kao i da nikad i neće upoznati svog oca, koji je njenu majku napastvovao pa ostavio. Sa druge strane, naglasila je, u najužem krugu - niko na nju nikada nije gledao s prezirom, već upravo suprotno.

Nepoznati muškarac je, inače, njenu majku napao nožem, pa silovao.

Valeri Gato Printscreen „Real Life Today"
 

- Kada se rodite kao rezultat silovanja, ne znate ko vam je otac, da li su ga ikada pronašli, većina ljudi bi to smatrala nesrećnom situacijom. Odrasla sam sa majkom i njenim roditeljima, a oni na mene nikada nisu gledali kao na nešto pogrešno. Porodica me toliko voli, podržava i često mi govore da mogu i predsednica da budem, ako to želim - rekla je u „Real Life Today" ona, pa dodala kako je kao dete često postavljala pitanja vezana za tatu, ali da odgovore nikada nije dobila, niti će.

„Ljudi, sve je moguće!"

Tek kad je malo porasla, majka joj je otkrila razlog zašto.

- Mislim da se sve dešava sa razlogom. Želim da kažem ljudima da je sve moguće i da ne smeju da dozvole da im negativne okolnosti definišu život - zaključila je Valeri.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike