Koroman upoznao Lejdi Gagu, pa je pozvao na rakiju

23.11.2020

12:35 >> 14:07

0

Autor: N. Lisinac

Njih dvoje su se upoznali još 2006. godine u Londonu

Koroman upoznao Lejdi Gagu, pa je pozvao na rakiju
Ognjen Koroman i Lejdi Gaga ATAImages/Profimedia

Bivši fudbaler Ognjen Koroman tvrdi da će u januaru sledeće godine ugostiti svetsku zvezdu Lejdi Gagu, koja će doputovati na Jahorinu.

Fudbalski menadžer je Gagu upoznao u jednom noćnom klubu u Londonu dok je igrao za fudbalski klub Portsmut.

– Ne mogu sve da vam otkrivam, ali radi se o privatnoj poseti i zbog toga nije za javnost. Tačno vreme njenog dolaska neće nigde biti objavljeno – rekao je Koroman i dodao:

– Bilo je to davno, zatekli smo se u jednom noćnom klubu u Londonu. Ona je bila s prijateljima, ja sa svojim saigračima. U početku nisam skapirao ko je ta osoba, pa su mi rekli.

Koroman je otkrio da se tom prilikom upoznao sa celim Gaginim timom, te da su razmenili brojeve telefona kako bi ostali u kontaktu.

– Zezali smo se celo veče i razmenili kontakte, ne samo s njom nego sa celim njenim timom. Čuli smo se nakon njene posete u Beogradu, još tada sam joj rekao da mora da dođe i popije našu rakiju s Romanije – ispričao je on za Kurir.

On je obećao da će svetsku zvezdu voditi na selo da zajedno peku rakiju.

– Pozvao me je naš zajednički prijatelj i rekao da bi došlo njih nekoliko, ali u strogoj tajnosti. Samo da utanače vreme i sa ekipom će doći na Jahorinu. Vodiću Gagu na selo da pečemo rakiju – rekao je Ognjen.

Pročitajte još:

Lejdi Gaga je ubedljivo najnagrađivaniji MTV umetnik

Lejdi Gaga jedva čeka da zaigra u filmu Ridlija Skota!

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir