Ana Bekuta o svom izgledu: U godinama kada moram da biram između pozadine i lica

20.10.2021

20:59

0

Pevačica kaže da joj je bitnije da ima negovano lice, nego vitku liniju

Ana Bekuta o svom izgledu: U godinama kada moram da biram između pozadine i lica
zvezde_granda_19102021_0097 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ana Bekuta ponosno nosi svoje 62 godine, a važi i za jednu od pevačica sa javne scene koja je i te kako negovana. Komplimenti na račun njenog izgleda nikada ne manjkaju, a svako njeno pojavljivanje na snimanje Zvezda Granda, iziskuje i doterivanje.

Pevačica sada otkriva da joj je u ovim godinama bitnije da ima lepo i negovano lice nego savršenu liniju.

- Ja sam u godinama kada moram da biram između zadnjice i lica... Ne želim da moje lice bude zbrčkano, zato sam ja sada malo punija. Kad je trebalo bila sam mršava, a sad su godine kad stvarno moram da živim u skladu sa tim - rekla je pevačica u emisiji „Grand news”, pa otkrila da li uskoro planira da obraduje svoju publiku novom pesmom.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Prvo hoću da skočim, pa da kažem hop. Spremam nekoliko lepih pesama i to je sve što u ovom momentu mogu da kažem - kazala je Bekuta, ne želeći da otkriva svoje planove.

Podsetimo, Ana je navukla gnev publike u jednoj od prethodnih emisija kada je prozvala koleginicu Viki Miljković da pokaže diplomu.

- Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala - uključila se Ana Bekuta, na šta je Miljkovićeva rekla da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Bekuta je insistirala da Viki odgovori koje godine i gde je završila Akademiju, pa ju je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem, a onda je usledilo pevačicino objašnjenje da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini.

I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca.

- Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana, jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike