Još jedan haos u "Zvezdama Granda"! Ana Bekuta udarila na Viki, Ceca skočila da je brani: Šta im se ti pravdaš?

16.10.2021

20:29

0

Nesuglasice među žirijem iz subote u subotu su sve veće.

Još jedan haos u "Zvezdama Granda"! Ana Bekuta udarila na Viki, Ceca skočila da je brani: Šta im se ti pravdaš?
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Još jedno izdanje popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" emituje se večeras, a kao ni svaki prethodni put, ni ovaj nije mogao da prođe bez svađe. 

Nakon nastupa Đorđa Žunića, koji je dobio samo jedan glas i to od Đorđa Davida, žiri je ušao u polemiku koja se završila svađom.

ATAImages/ A.A.
 

Bosančev komentar da kandidat peva kao da ima vruć krompirić u grl iznervirao je Cecu, koja je zamolila kompozitora da objasni značenje tog izraza:

- To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove 'krompirić' - rekao je on, pa se nadovezala Viki:

- Ako i treba da nauči nešto, neće na Guglu sigurno već u knjigama - poručila Viki Bosancu, kada je stala na stranu kume Cece zbog čega je dobila epitet drvenog advokata.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala - uključila se Ana Bekuta, na šta je Miljkovićeva rekla da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Ana je vršila pritisak na Violetu da odgovori koje godine i gde je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem. Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca.

- Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana, jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila - rekla je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući ali i u zgradi Javnog servisa.

- Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik - zaključio je Bosanac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike