Kako u stvari živi Ana Bekuta: Komšijske priče iz srca Vračara!

10.10.2021

20:54

0

Autor: M. Gudžulić

Za pevačicu imaju samo reči hvale, kao i za njenog izabranika, Milutina Mrkonjića, od kog se ne odvaja

Kako u stvari živi Ana Bekuta: Komšijske priče iz srca Vračara!
Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel - Copyright Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Bekuta živi u srcu Vračara i na poslednjem spratu jedne elitne zgrade. Važi za omiljenu komšinicu koja s vremena na vreme i nasred pijace zapeva, a od partnera Mrke se ne odvaja, pa okruženje na njih gleda kao na - zaljubljene tinejdžere.

- Ana je tako divna i otmena dama. Čak i kada izađe ispred zgrade da prošeta u „kežual" izdanju izgleda kao prava dama. Ništa joj nije strano ili teško. Ako nisu unuk ili unuka kod nje, ona ode sama po picu da pokupi u obližnjem restoranu. Uvek nasmejana i baš nam je drago što živimo u istoj ulici - priča za „Super TV“ jedna starija komšinica Mila, pa nastavlja o tome koliko joj poznati par deluje zaljubljeno.

- Ne odvaja se od Mrke. Izgledaju kao zaljubljeni tinejdžeri. Mislim da sam malo starija od nje, ali nisam mogla da verujem da neko može da bude toliko zaljubljen kao što su njih dvoje. Znaju da prošetaju po kraju. Ako ona snima, Mrka popije jutarnju kafu u obližnjem kafiću. Mada retko se kada odvajaju.

„Mrka nije lud, našao je pravu damu!"

Kako je u blizini zgrade gde živi Kalenić pijaca, Ana često baš tamo odlazi u nabavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Dolazi nam često. Vuče ona kolica za pijacu. Kupi sve i svašta. Dosta voća i povrća. Cela kolica napuni. Mi je često pitamo da nam nešto i zapeva. Nekada se desi i da pusti glas, ali ne želimo da je maltretiramo. Ostavi bakšiš. Nije šrktica. Nije Mrka lud što je našao takvu damu i ne ispušta - rekao je kroz osmeh jedan prodavac, dok gospođa koja prodaje cveće na drugoj tezgi dobacuje:

- Ana je kao suncokret. Zrači. Uvek sa osmehom. Nikada je nisam videla neraspoloženu. Kupi i cveće kod mene. Kaže voli da joj cveće krasi dom. Da joj širi prirodne mirise. Voli od kala do suncokreta. Ali i ovo cveće u saksiji. Pričala nam je da mu priča, peva... Dobra je Ana, prirodna žena. Nekada mi bude žao što nije malo oštrija. Gledam one „Zvezde Granda“, svi se nešto svađaju, nadvikuju, a ona odmerena. I sve što kaže, kaže kako treba.

Prodavačice u radnji koja se nalazi blizu Bekutinog stana kažu da i tu kupuje namirnice.

„Kraljica!"

- Viđamo je često, a svrati s vremena na vreme. Jednom je ušla neraspoložena, valjda je žurila nešto. Nismo to očekivali od nje. Odmah smo pomislili da je možda raskinula sa Mrkom. Međutim, posle dva dana smo ih videli zajedno. On ju je prvo dovezao kući, a onda su posle nekog vremena izašli da šetaju. Bila je raspložena. Mora da je tog dana završavala neke obaveze koje su je mučile - objašnjava radnica, dok se komšinica ubacuje u razgovor rečima:

- Anu često viđam kod frizera. Onog poznatog kod koga ide i Brena. Tu je i on tik uz njenu zgradu. Dok je bilo lepo ovo vreme često je sa njim i radnicima ispijala kaficu ispred salona. Mnogi je samo pogledaju, neki joj dobace da je prava kraljica, ali svi obožavamo njene pesme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike