Darko i Barbara se ljubili u lajvu, a onda je ona pomenula Lazićeve bivše žene, ali i Sašu Popovića! (FOTO)

20.10.2021

14:51

0

Folker i njegova izabranica ćaskali su sa fanovima sinoć iz Egipta, te je ona jedva čekala "škakljiva pitanja" i dala do znanja da joj šef "Zvezda Granda" nije omiljen

Darko i Barbara se ljubili u lajvu, a onda je ona pomenula Lazićeve bivše žene, ali i Sašu Popovića! (FOTO)
darko lazic - Copyright ATAImages/ A.A./Instagram printscreen

Darko Lazić i Barbara Bobak otuputovali su u Egipat na odmor, a svojim pratiocima na Instagramu su se javili sinoć u lajvu.

Sedeći u bašti hotela, Barbara je pila čaj, dok se folker nije odvajao od nje. Ipak, jedan od najpopularnijih parova na estradi, nije se libio da pokaže svoje pravo lice. Tako je čitava javnost, koja se uključila u tom momentu na Instagram, videla kako se cerekaju, psuju, ljube i odgovaraju na pitanja fanova.

Barbara i Darko sve vreme su čitali poruke, ali Lazićeva devojka je baš želela da izazove pažnju, pa je sama isprovocirala pojedina pitanja. Tako je poručila: "Ajmo neka škakljiva pitanja". Na iznenađenje mnogih, tako je uspela da potkači Sašu Popovića. Na pitanje "Saša Popović ili Željko Mitrović", Bobakova je kao iz topa odgovorila:

Saša Popović Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Željko Mitrović što se mene tiče - ozbiljno je poručila, ali nije objasnila i zašto joj nije omiljen direktor "Zvezda Granda", u čijem takmičenju je nekad bio njen dečko. On je, međutim, uz smeh izabrao Popovića.

I dok su čitali ostala pitanja i pozdrave, slušali muziku, naišlo je i ono najintrigantije, na koje je folkerova lepša polovina jedva čekala da odgovori.

- Ana ili Marina? - glasilo je sledeće pitanje, a Barbara je rekla: "Ana, uvek Ana". U međuvremenu nizale su se kritike na njihovo ponašanje, s obzirom na to da je Lazić svaki čas u lajvu "naskakao" na Barbaru, pa je u više navrata pao poljubac u usta.

- Imaš dvoje dece, kako se to ponašaš - pisali su mu pratioci, ali su ih i pitali "jesu li nešto uzimali", "da li će on voziti i dalje i pored zabrane"...

Darko Lazić, ,,Darkova kuhinja" screenshot
 

Podsetimo, Lazić i njegova verenica Marina Gagić rastali su se nakon što je u javnosti isplivala njegova afera sa Barbarom. Gagićeva je poručila da Darko ne može da viđa dete kada je sa Bobakovom, dok je nova pevačeva devojka pre toga ispričala da ju je Marinin i Darkov sin Aleksej nazvao "mama".

Foto: Printscreen Instagram
 

Takođe, neposredno pre nego što je otišao sa Barbarom na put, Darko je imao zakazano suđenje sa Gagićevom, na kome se nije pojavio, a u medijima je objavljena informacija da ga je i Sevićeva tužila za alimentaciju koju nije platio i to u iznosu od 950.000 dinara. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike