Devojka Darka Lazića doživela saobraćajnu nezgodu: Barbara izgubila kontrolu, auto se prevrtao šest puta!

17.10.2021

20:51

1

Završila je u bolnici sa povredom koja je bila veoma opasna

Devojka Darka Lazića doživela saobraćajnu nezgodu: Barbara izgubila kontrolu, auto se prevrtao šest puta!
Barbara Bobak i Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U javnosti se mnogo spekulisalo da su se Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak potukli na proslavi kod jednog prijatelja, te da je ona posle toga završila u bolnici. Pojavile su se i fotografije koje su trebale da budu dokaz te tvrdnje, međutim, Barbara je rešila da progovori i kaže o čemu se zapravo radi.

Naime, kako je objasnila, te noći kada su Darko i ona uslikani u bolnici, zapravo je imala saobraćajnu nezgodu.

Printscreen „Kontra šou"
 

- Pukla mi je guma, zadnja desna, na mom sada pokojnom autu (totalna šteta) dok sam vozila po kiši Kamenjarom, nasipom. Bila sam vezana i potpuno trezna, dok je telefon bio na sedištu pored, pri brzini 70 na sat. I u policijskom izveštaju se vidi da nisam imala alkohola u krvi. Darko se vozio kolima iza mene sa prijateljem. Kad mi je pukla guma, izgubila sam kontrolu nad autom i sletela s puta i isprevrtala se jedno 6-7 puta i završila u šumi između dva drveta na točkovima - započela je Barbara.

- Komadić stakla od mog prozora koje je puklo mi se zabolo u ruku i pogodilo venu iz koje je krenula da šiklja krv. Sem toga im nije bilo apsolutno ništa, srećom. Morala sam da odem u Urgentni, logično, da proverim je l' sve u redu - rekla je ona za Telegraf i dodala:

- E sad, Darko kad je to video, logično, zaustavili su auto i sleteli dole, a tu su se našli još neki ljudi. Odvalili su mi vrata da mogu da izađem, pošto je moja strana bila skroz smrskana i čudo je kako sam uopšte ostala živa, a kamoli što mi se ništa nije desilo - ispričala je Barbara.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Bobakovoj je žao zato što je ranije izjavila da je fotografija iz bolnice nastala jer je prethodno pala.

- Od srca se izvinjavam što sam slagala da sam pala, bilo mi je lakše jer nisam imala pojma da će ta farsa sa ovom vešću ovoliko dugo da traje - poručila je pevačica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike