Ko je nova devojka Viktora Živojinovića? Voditeljka je nekada igrala za reprezentaciju i bila model, a borila se i sa poremećajem ishrane

16.06.2024

21:11

0

Bila je višestruki državni prvak

Ko je nova devojka Viktora Živojinovića? Voditeljka je nekada igrala za reprezentaciju i bila model, a borila se i sa poremećajem ishrane
Copyright Instagram printscreen/spasojevicsofija

Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, danas je objavio sliku sa novom devojkom, a reč je o voditeljki "Blic" televizije Sofiji Spasojević.

Naime, zajedničkom fotkom i emitkonom srca dao je do znanja da je srećno zaljubljen u voditeljku, koju na Instagramu prati oko 35.000 ljudi.

Sofija zbog prirodne lepote i lica modela često radi kampanje za mnoge dizajnere, a pojavila se i u Henijevom spotu za pesmu "Oči zelene".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@spasojevicsofija)

 

Malo je poznato i da se godinama profesionalno bavila plivanjem i igrala za reprezentaciju, a nakon čega je nastavila putem modelinga.

- Plivala sam za reperezentaciju Srbije. Bila sam višestruki državni prvak, rekorder i živela sam za sport i izgledala, kako moji roditelji kažu u šali, kao mašina. Usled određenih povreda morala sam da prestanem ozbiljno da se bavim sportom. Kako sam u tom periodu imala teško razdoblje kada je moja porodica u pitanju, što je jako loše uticalo na mene i vremenom trening je postao nešto u čemu ne uživam, nešto što radim na silu, bez volje i želje… to se hvala Bogu promenilo - otkrila je Sofija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@spasojevicsofija)

 

Međutim, kako svet manekenstva povremeno ume da bude okrutan, i Sofija je umalo skliznula u kandže bulimije.

- I kako sam se izborila jako brzo sa tim poremećajem u ishrani kroz par godina ponovo je bio tu, ali u drugom obliku - u pitanju je bindž iting, odnosno kompulzivno prejedanje - otkrila je Sofija i dodala:

- To je klasično prejedanje, čovek jede svoje emocije i ne jede jer je gladan. Uglavnom se jede jako loša hrana za koju znamo da je loša i jedemo je je da se "kaznimo" jer nismo dovoljno dobri. Sebe sam dovela do toga kako? Prevelikom restrikcijom… gde po nedelju dana ne bih ništa jela… Branila sam sebi sve, merila svaku kaloriju, svaki gram. To nemojte nikada da radite, jer znate li šta se tada dešava? Čim smo dali umu signal da je nešto zabranjeno on ima još veću želju za tim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@spasojevicsofija)

 

Srećom, ona je uspela iz svega da izađe još jača, a ne krije da je to zasluga i psihoterapeuta, a danas je posvećena svom izgledu, te svakodnevno naporno vežba.

- Osećam odgovornost i želim a kažem glasno da niko nije savršen, da savršenstvo ne postoji. Okej je kada vam nije dan, ni ja nisam uvek u najboljem izdanju. I sve uticajne ljude molim da pričaju nekada i o svojim borbama i manama jer će tako nekoj mladoj osobi koja se bori sa nekim sličnim problemom, pomoći. Hajde da taj neko vidi da nije jedini, hajde da posavetujemo, da pričamo o tome kako smo mi izašli iz neke loše situacije, jer svima znači kada shvate da nisu jedini, da se još neko bori ili se izborio sa sličnim problemom - poručila je Sofija.

(Žena Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike