Na Breninoj svadbi popularna pevačica je uhvatila bidermajer, a onda našla ljubav svog života

18.10.2021

21:41

0

Lepa Brena i Boba su izgovorili sudbonosno „da” pre tri decenije

Na Breninoj svadbi popularna pevačica je uhvatila bidermajer, a onda našla ljubav svog života
Copyright Lepa Brena, Boba Živojinović, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lepa Brena i proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović napravili su gala svadbu kojoj je prisustvovao krem srpskog društva. Sudbonosno „da” su izgovorili pre tri decenije, a i dan danas se prepričava koja dama je uhvatila bidermajer na njihovom venčanju. 

Brojne zvezde prisustvovale su ovom slavlju, a jednoj pevačici posrećilo se i da uhvati bidermajer koji je Brena bacila. U pitanju je pevačica Dragana Mirković koja se udala devet godina kasnije pošto je uhvatila bidermajer, a pevačica nije ni slutila da će svojoj koleginici doneti sreću. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Podsetimo, Dragana Mirković se 2000. godine udala za Tonija Bjelića. Danas njih dvoje uživaju u srećnom braku i imaju dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka koji ne vole da se eksponiraju u javnosti. 

Pevačica sa suprugom živi u porodičnom domu u Beču, a ne krije da će se uskoro preseliti u svoj dvorac u Beču, koji je napokon završen.

Foto: Printsceen Instagram
 

 

– Ja se uskoro selim u dvorac, ono što se pisalo, to nije bilo iz dvorca nego iz moje kuće, korona je i to usporila, ali nebitno, selim se, sad će mi biti zabavno do besvesti. Sad dolazi moj deo da uživam i radim neke stvari, Toni je završio svoj deo, sad je red na mene – otkrila je ona. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike