Zajedno i u dobru i u zlu: Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavili 21. godišnjicu ljubavi! (FOTO)

28.09.2021

19:43

0

Pevačica je krajem devedesetih upoznala svog životnog saputnika, on ju je odvezao na aerodrom posle jednog njenog nastupa i tada je krenula njihova ljubavna priča

Zajedno i u dobru i u zlu: Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavili 21. godišnjicu ljubavi! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Tonija Bijelića danas proslavljaju 21. godišnjicu braka. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Dragana je o svom partneru uvek s ljubavlju pričala, a fotografije na društvenim mrežama su pokazivale da su zaljubljeni kao prvog dana.

Sada je pevačica na Instagramu, čestitala svom životnom partneru godišnjicu ljubavi, pa podelila niz čestitki fan stranica koje je prate.

Instagram printscreen/dragana_mirkovic
 

Podsetimo, Dragana i Toni su se na večnu ljubav zakleli 28. septembra 200. godine u Beču, gde su inače nastavili zajednički život. Venčali su se u intimnoj atmosferi, bez pevačicinih roditelja koji nisu mogli da dobiju vizu za kratko vreme. Sa Tonijem je dobila dvoje dece, ćerku i sina - Manuelu i Marka. 

Instagram printscreen/dragana_mirkovic
 

Inače, kako je Dragana svoje vremeno ispričala, ona i Toni su se upoznalika da ju je on nakon jednog nastupa odvezao na aerodrom. Tom prilikom joj je poklonio set dijamantskog nakita i svoju vizit kartu. Pevačici je bilo neprijatno da prihvati taj poklon, a on je uspeo da je odgovorio od namere da mu ga vrati, te ju je zamolio da mu se ponekad javi. Kako joj se tih dana Bijelić neprestano šetao po mislima, ona ga je nazvala, neprestano su bili u kontaktu, a onda ga je posetila u Beču, gde je poželela da ostane.

Instagram printscreen/dragana_mirkovic
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike