Može on da bude Sveti Petar, ali mora da da DNK! Nada Obrić besna na Miroslava Ilića: Sramotno!

06.10.2021

14:56

0

Pevačica ističe da postoje brojni svedoci koji znaju za ljubav pevača i Mirjane Antonović

Može on da bude Sveti Petar, ali mora da da DNK! Nada Obrić besna na Miroslava Ilića: Sramotno!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nada Obrić, dugogodišnja prijateljica Miroslava Ilića šokirana je činjenicom da pevač odbija da uradi DNK test, kako bi se rešila misterija da li je on ili nije otac Devina, sina Mirjane Antonović, sa kojom se pevač zabavljao pre tri decenije. 

Pevačica ističe da ukoliko nema problem sa istinom, trebalo bi što pre da uradi test očinstva kako bi se dugogodišnja agonija okončala. 

Nada Obrić ATAImages/ Stefan Tomasević
 

- Pratim to ovih dana i ne razumem šta se dešava. To je nešto što se dešava iz dva poteza. Da se krv i dobije se rezultat ili jesi otac ili nisi. Ovo se razvuklo pa gubi svaki smisao. Ovo sada pokazuje i mnoge druge stvari. Sramotno je da ovakvi benigni slučajevi traju pet godina. Može on da bude Sveti Petar, ali mora da da DNK. Ako si čist, pa sto puta si dao krv na analizu. Eto šta vam govori to što Miroslav izbegava analizu. Ja poznajem Miroslava, mnogo smo radili zajedno i ne mogu da verujem da je sebi dozvolio takvu stvar i da se sada u ovim godinama vuče po sudovima. Sve se zna, u našoj branši svako sve zna. Iskrena da budem, ne mogu da verujem da Miroslav sebi dozvoljava ovoliko maltretiranja, na kraju krajeva sve će se saznati. Ima svedoka koliko hoćete - ispričala je Nada za Kurir televiziju. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Miroslav i Mirjana su počeli da se zabavljaju tokom pevačeve turneje u Americi, iako je on tada bio oženjen. Iz njihove ljubavi se rodio sin Devin, a pevač godinama odbija da uradi test očinstva, koji bi to dokazao. 

Nedavno je u Palati pravde održano ročište kada su se Antonovićeva i Ilić sreli oči u oči, a kao svedoci pojavile su Lepa Brena i Mersa Miljković, koje priželjkuju da se ovaj slučaj što pre okonča. 

Inače, u intervjuu za 24sedam Mirjana je istakla da ne žali što je upoznala Ilića, bez obzira na trenutnu situaciju.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Što se tiče Miroslava, onoliko koliko ga ja poznajem, on voli svog sina Devina, ali zbog čega ne sme to da kaže, ja ne znam. Možda vam je sada čudno, ali se ne kajem što smo bili zajedno. Naša veza je trajala dve godine i više, bili smo srećni i voleli smo se. Bila su to nezaboravna vremena i mnogo toga lepog smo doživeli. Kruna svega je naš sin Devin, za kog se može samo reći da je Božiji blagoslov kako meni, tako i drugima. On je čitav život učio da bi postigao svoj cilj i postao je vrhunski lekar u Americi. To nimalo nije lako. Veoma je skupo, a da ne pominjemo njegovo odricanje i požrtvovanje.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike