Ovo je sin Branislava Lečića: Opasan je frajer, ali ne voli da se eksponira u javnosti (FOTO)

17.10.2021

18:45

5

Iako je ćerka krenula njegovim stopama, stariji sin je rešio da ide drugim putem

Ovo je sin Branislava Lečića: Opasan je frajer, ali ne voli da se eksponira u javnosti (FOTO)
Copyright Stefan Tomašević/ATAImages

Glumac Branislav Lečić ima troje dece - sina Ivana i ćerku Anu, koje je dobio u prvom braku sa Ivanom Vujadinović, kao i sina Lava kojeg je dobio u zajednici sa voditeljkom Ninom Radulović. Kao što je poznato, Ana je rešila da krene stopama svog oca i postala glumica, Lav se nekoliko puta fotografisao sa roditeljima za novine, dok je Ivan odlučio da se sklanja od očiju javnosti.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Branislav se razveo od Ivane 2007. godine, ali je sa svom svojom decom u dobrim odnosima. Ivan je veoma blizak sa sestrom Anom, ali se o njegovom životu ne zna puno jer je rešio da sve sačuva za sebe.

Ivan toliko ne voli da bude eksponiran u medijima da se čak ne zna ni da li poseduje nalog na Instagramu, ali je njegova sestra Ana iskoristila priliku pa je objavila fotografiju sa njim. Ona je pokazala da je Ivan i te kako dobar frajer, te nema sumnje da bi mnoge devojke ludele za njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Podsetimo, glumac Branislav Lečić našao se u žiži javnosti zbog optužbi njegove koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, ali su one sve odbačene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike