Prva supruga Branislava Lečića danas ima petoro dece i prava je lepotica (FOTO)

04.10.2021

11:46

0

Glumčev prvi brak sa Ivanom je trajao 13 godina, a iz njihove ljubavi se rodilo dvoje naslednika

Prva supruga Branislava Lečića danas ima petoro dece i prava je lepotica (FOTO)
Copyright Milan Maričić/ATAImages

Glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka i troje dece, ćerku i dva sina. Kruna njegove ljubavi sa suprugom Ivanom jesu je ćerka Ana i sin Ivan, a par je bio u zajednici 13 godina.

Lečićeva naslednica Ana je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa majkom. Ono što su svi pratioci primetili jeste da je mlada glumica nasledila lepotu od svoje majke, te je pomenuta objava izazvala brojne reakcije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Inače, Branislav i Ivana su se razveli 2007. godine, i to, zbog, kako su mediji tada pisali, njene prevare. Tada se navodilo da se ona zaljubila u stjuarda i da je to razlog zbog kog su okončali brak. Međutim, bivši supružnici o tome nisu želeli da pričaju.

Instagram printscreen/analecic5
 

Ubrzo nakon razvoda, oboje su započeli nove živote sa drugim partnerima. Lečić je našao mirnu luku kraj voditeljke Nine Radulović, sa kojom je dobio sina Lava, a Ivana se udala za deceniju i po mlađeg izabranika sa kojim je dobila tri ćerke.

Podsetimo, Lečić je početkom godine dospeo u žižu javnosti zbog optužbi Danijele Štajnfeld da ju je s*ksualno napastvovao. Ova agonija je trajala nekoliko meseci, a nakon saslušanja obeju strana, Branislav je pravosnažno oslobođen optužbi za silovanje. 

– Čuo sam vest da je Apelaciono javno tužilaštvo odbilo prigovor Danijele Štajnfeld na odluku Višeg javnog tužilaštva o odbacivanju prijave protiv mene. Iskreno, to sam i očekivao, jer od početka tvrdim da nisam uradio ono za šta me je teretila – rekao je glumac ranije povodom ove situacije. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike