Pevačica otkrila da je bila žrtva silovanja: Imala sam 17 godina i bila sam nevina

27.09.2021

17:16

0

Autor: Marija Mitić

Sofija Elis Bekstor tvrdi da ju je, pre 25 godina, napastvovao izvesni, tada 29 - godišnji muzičar u njegovom stanu

Pevačica otkrila da je bila žrtva silovanja: Imala sam 17 godina i bila sam nevina
Copyright Profimedia

Još jedna žrtva silovanja je engleska pevačica Sofija Elis Bekstor, koja je u svojoj novoj knjizi otkrila da je bila zlostavljana kada je imala samo 17 godina.

Sofija naime tvrdi da ju je, pre 25 godina, silovao izvesni, tada 29 - godišnji muzičar u njegovom stanu, te da je tako izgubila nevinost.

U knjizi čije isečke prenosi „Daily Mail“, pevačica je objasnila da se ovaj gnusni čin dogodio nakon jednog koncerta na kojem je taj gitarista nastupao, dok je ona bila u publici. Muzičar ju je navodno pitao želi li da ide u njegov stan da pogledaju neke knjige koje ima.

 - Sledeće čega se sećam je da smo počeli da se ljubimo. Odjednom smo bili na njegovom krevetu, a on mi je skinuo gaćice. Čula sam sebe kako mu govorim ‘ne’ i ‘nemoj’, ali nije pomagalo - prisetila se.

 - Nije me slušao. Imao je odnos sa mnom. Bilo me je sramota. Tako sam izgubila nevinost i osećala sam se tako glupo. Sećam se da sam zurila u njegove police s knjigama i samo razmišljala o tome kako je sad gotovo i kako moram da dopustim da se to dogodi - prepričala je ona.

Sebe je, kako kaže, uverila da to nije bilo silovanje jer nije bilo vikanja, a ni fizičkog obračuna.

 - Moje iskustvo nije bilo nasilno. Sve što se tu dogodilo je bilo da me nije slušao. Tu je bilo dvoje ljudi, jedna osoba je htela, druga je govorila ‘ne’ i ipak se dogodilo. Nije me čuo kad sam imala 17, ali mislim da će me sad čuti - zaključila je Sofija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike