Marko Živić je bio u braku sa poznatom voditeljkom: Ona mu je bila velika podrška u najtežim trenucima

14.10.2021

17:50

0

Autor: N. A.

Glumac i voditeljka bili su u braku četiri godine

Marko Živić je bio u braku sa poznatom voditeljkom: Ona mu je bila velika podrška u najtežim trenucima
Marko Živić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Marko Živić preminuo je danas u 50. godini nakon što je hospitalizovan pre desetak dana kada je otkriveno da ima koronavirus.

Glumac je i ranije prolazio kroz teške trenutke zbog zdravstvenih problema.

Naime, Živić je 2008. godine operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim trnucima, podrška mu je, između ostalog, bila i bivša supruga - voditeljka Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena".

ATAImages/ A.A.
 

Glumac i voditeljka bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

- Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je Marko i svojim stavom dao do znanja mnogima, da ukoliko je ljubav u odnosu nestala, poštovanje i ljudskost uvek treba da postoje.

Nataša se nakon razvoda od Živića udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac posle kraha braka nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike