Ekskluzivno! Otkrivamo sa kojim poznatim srpskim političarom je Tanja Savić bila u vezi!

14.10.2021

10:18

1

Romansa zgodnog gradonačelnika i pevačice počela je u januaru ove godine, a izvor 24sedam obelodanio je i gde su se sve viđali

Ekskluzivno! Otkrivamo sa kojim poznatim srpskim političarom je Tanja Savić bila u vezi!
Tanja Savić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarom.

Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pevačica strogo krije od javnosti.

- Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći - rekla je Jovana, a zatim dodala:

- Znam sve detalje, i gde su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime - izjavila je ona.

Međutim, nije trebalo mnogo vremena kako bismo saznali o kome je reč. Naime, Tanja je bila u "šemi" sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u trenutku kada je imao devojku i kada je planirao venčanje.

Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je za 24sedam detalje veze sa Savićevom.

Screenshot/youtube/ Draško Stanivuković
 

Naime, romansa Tanje i Draška počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju. Naš izvor objašnjava i to da pevačica i mladi političar, koji je oduvek mamio uzdahe žena, nisu imali pravu vezu, već da su se viđali "poluobavezno".

Printscreen/Instagram
 

Takođe, ona je dolazila u Banjuluku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima. Naš izvor, kao jedan od dokaza njihove bliskosti, podseća na trenutak kada je Tanja Draška izvela na binu kada je nastupala u junu ove godine u Banjaluci.

- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu "Poludela".

Draško Stanivuković sa devojkom Kristinom Beronjom, Draško Stanivuković Instagram screenshot
 

Podsetimo, Stanivuković se ovog leta pojavio sa novom devojkom na "Banjaluka festu", pa se i zbog toga sumnja da se njegova veza sa Tanjom prekinula.

U medijima se, takođe, navodilo da je pevačica posle duže vremena srećna, jer je našla dečka, te da je reč o jednom bogatašu. Ona je tada demantovala te priče, rekavši da jedino ona može da bude sponzor nekome.

Printscreen/YouTube
 

- Pevačice koje stvarno zarađuju mogu sebi da obezbede lep život. Obično se muške sponzoruše kače za takve pevačice - rekla je tada ona. Ono što je možda zanimljivo napomenuti, jeste da Draško Stanivuković potiče iz ugledne i bogate porodice, a vila koju ima podseća na dvorac i neretko je bila prostor za snimanje spotova mnogih pevača, a jedna od poslednjih koja je to uradila je Goga Sekulić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike