Tanja Savić progovorila o odnosu sa Draškom Stanivukovićem: Moram li da otkrivam detalje?

14.10.2021

14:38

0

Pevačica je želela da zadrži za sebe ono što je imala sa gradonačelnikom Banja Luke, ali ne krije da su je reči Jovane Jeremić povredile

Tanja Savić progovorila o odnosu sa Draškom Stanivukovićem: Moram li da otkrivam detalje?
tanja savic_amigi-09032021-0098 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vest da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković bili u romansi iznenadila je sve, a povodom ovoga oglasila se i Savićeva i ispričala svoju stranu priče o odnosu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Iako nije želela ni da prizna, ni da demantuje da je bila u vezi sa Stanivukovićem, ona ne krije da su je uvredile reči Jovane Jeremić koja je istakla da poznaje političara sa kojim se pevačica viđala.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono... Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smeh) Pogotovo zbog nje! - rekla je Tanja, a na konkretno pitanje da li je bila u vezi sa Stanivukovićem, ona nije želela da da precizan odgovor. 

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), „Sjaše Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva za Telegraf.rs. 

Printscreen/YouTube, Tanja Savic
 

Podsetimo, izvor blizak političaru iz Bosne je za 24sedam otkrio detalje odnosa Tanje i Draška. 

Naime, romansa Tanje i Draška počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju. Naš izvor objašnjava i to da pevačica i mladi političar, koji je oduvek mamio uzdahe žena, nisu imali pravu vezu, već da su se viđali "poluobavezno".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike