Druže moj i saborče, leti bezbrižno! Ana Bekuta uputila poslednji pozdrav Marini

20.09.2021

08:29 >> 08:37

0

Autor: D. Božović

Bekuta i Tucakovićeva su godinama sarađivale, a pevačica se sada zahvalila kantautorki na svemu što je učinila za nju i njenu karijeru

Druže moj i saborče, leti bezbrižno! Ana Bekuta uputila poslednji pozdrav Marini
Copyright Ana Bekuta Printscreen ,,Zvezde Granda"

Marina Tucaković napisala je nekoliko stotina hiljada pesama za naše muzičke zvezde, proslavila ih, a danas su svi skrhani zbog njenog odlaska.

Kantautorka se borila, a juče, u 67. godini njena životna bitna se okončala. Neutešna Ana Bekuta, uputila je Marini poslednji pozdrav i prisetila se svih trenutaka koje su prošle zajedno.

– Dok noćas, sasvim sam sigurna, bezbrižno letiš među zvezdama, oslobođena svih ovozemaljskih boli i tuga, ja tražim reči kojima ću da se oprostim sa tobom. Ne pronalazim ih mnogo jer mi nikad nije padalo na pamet da ćeš da odeš. Da je tako nešto uopšte moguće. Moja voljena Marina, druže moj i saborče, hvala ti za svaki stih koji si mi napisala. Za svaki ovakav trenutak u kom smo gledale u istom pravcu, za svaki zagrljaj, za svaki pogled, za sve ono što si bila i zauvek otala. Zbog onog što si pisala, bila sam bolja pevačica, zbog onog što si govorila i činila, postala sam bolji čovek. Leti bezbrižno, smej se i raduj u večnosti – napisala je Bekuta i rastužila brojne pratioce i poštovaoce lika i dela Tucakovićeve.

Inače, kako se navodi, Marina neće biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana, već će počivati kraj svog sina Miloša, koji je preminuo pre 13 godina. Ovo je bila Marinina poslednja želja, piše Pink.rs, koju će joj porodica ispuniti, a tragedija koja ih je zadesila kada je Miloš preminuo promenila im je živote.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike