Anja Mit se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom! Glumica morala da promeni život iz korena

12.10.2021

17:55

0

Srećom, ona je na vreme otišla kod lekara i uradila potrebne analize

Anja Mit se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom! Glumica morala da promeni život iz korena
123456 - Copyright ATAImages

Brojne poznate ličnosti su zbog brzog načina života i nepravilne ishrane ugozile sopstveno zdravlje. Baš u ovakvom problemu našla se i glumica Anja Mit koja je baš iz tog razloga muči muku sa insulinskom rezistencijom. 

Nakon urađenih analiza, Anja je shvatila zapravo kakvo je njeno zdravstveno stanje i da mora stare navike da menja što pre. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

 

- Do skoro sam izbegavala treninge, do marta, a onda sam saznala da imam insulinsku rezistenciju. Srećna sam što sam na vreme otkrila. To se rešava zdravom ishranom i treninzima. Baš sam nedavno dobila rezultate koji su bolji nego pre sedam meseci. Apelujem na sve devojke da se tesiraju, ovaj problem ne bi trebalo da se zanemari - rekla je glumica u emisiji "Premijera" .

Podsetimo, glumica je nedavno izgubila voljenog člana porodice. U pitanju je njen deka za kojeg je bila veoma vezana, te se od njega oprostila emotivnom porukom na Instagramu. 

ATAImages
 

- Ovo je moj deda! Hvala ti što sam imala najlepše detinjstvo uz baku i tebe. Hvala što sam kao dete znala da ako dođem kod vas kad me " naljute" mama i tata da će mi sve želje biti ispunjene. Ujutru, miris toplih sendviča, Alfred Džonatan Kvak na TV-u, toplo ćebence i toplina vašeg doma. Vodio si me na sankanje, balet i glumu i pravio kućice od jastuka, a onda jeli " paprike na umakanje" (sa belim lukom) i govorili "Izvolte sesti, al nemojte jesti" jer smo mnogo voleli da jedemo. Učio si me pesme za decu i bio kul deda koji ima Skajp, Fejsbuk i slao mi nalepnice i stikere. Voli te tvoj Anjko, putuj kod bake i znam da si sada srećan pored nje, da te ne boli ništa, da si nasmejan i da više nisi sam, bez nje... Volimo te mnogo! Čuvaj nas - poručila je glumica, a njeni pratioci uputili su joj mnogobrojne komentare podrške i utehe u ovom teškom trenutku za nju i njenu porodicu.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike