Anja Mit našla televizor na ulici kod kontejnera, pa ga odnela kući! I nije bila sama: Kolega glumac joj je pomogao!

03.01.2021

12:16 >> 11:41

0

Ovo je, kaže, najluđa stvar koju je uradila, a kada je otkrila da uređaj još i radi - svakako se obradovala

Anja Mit našla televizor na ulici kod kontejnera, pa ga odnela kući! I nije bila sama: Kolega glumac joj je pomogao!
Copyright Anja Mit Printscreen ,,30 minuta"

Anja Mit sa kolegom glumcem Dušanom Kaličaninom uzela je jednom prilikom TV uređaj kod kontejnera i odnela ga kući! Ovo je najluđa stvar koju su zajedno uradili, a pošto je shvatila i da televizor radi – istakla je da nepoznata osoba koja je ga je isprva i ostavila na ulici, treba da služi za primer.

Pročitajte još:

– Dušan Kaličanin je moj najbolji prijatelj i moj najluđi prijatelj, jedan od najiskrenijih prijatelja. I hvala ti, Dule, što si tu, stvarno. Ma, Dušan i ja imamo dogodovštinu kako izađemo iz kuće, ili kako se čujemo na telefon. Počevši od uzimanja televizora ispred kontejnera, koji je on našao – počela je Anja za ,,Mondo”, pa nastavila:

– Video je televizor, i reko je: ,,Jaoj, sele”, tako se zovemo, ,,sele”, ,,Vidi, televizor”! Rekoh: ,,Dušane, da taj televizor radi, taj čovek ga ne bi izbacio na ulicu”. Kaže: ,,Možda je to neki dobri čovek koji ima više novca, pa je sebi kupio bolji, pa sada da nekog usreći”. I ja nasednem na to! Zovem taksi, mi pakujemo tu plazmu u taksi, dolazimo – televizor radi. Tako da, to je osoba od koje treba mnogo naučiti, eto – ispričala je glumica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike