Anja Mit slomljena zbog smrti člana porodice: Oprostila se potresnim rečima (FOTO)

24.09.2021

18:14

0

Autor: Marija Mitić

Glumici je preminuo deka, a iz emotivnog teksta kojim se od njega oprostila na društvenim mrežama, vidi se da su bili jako vezani

Anja Mit slomljena zbog smrti člana porodice: Oprostila se potresnim rečima (FOTO)
Copyright Printscreen Youtube/ Emisija Premijera

 Anja Mit ostala je bez važnog i voljenog člana porodice.

Naime, glumici je preminuo deka, a iz emotivnog teksta kojim se od njega oprostila na društvenim mrežama, vidi se da su bili jako vezani.

- Ovo je moj deda! Hvala ti što sam imala najlepše detinjstvo uz baku i tebe. Hvala što sam kao dete znala da ako dođem kod vas kad me " naljute" mama i tata da će mi sve želje biti ispunjene. Ujutru, miris toplih sendviča, Alfred Džonatan Kvak na TV-u, toplo ćebence i toplina vašeg doma. Vodio si me na sankanje, balet i glumu i pravio kućice od jastuka, a onda jeli " paprike na umakanje" (sa belim lukom) i govorili "Izvolte sesti, al nemojte jesti" jer smo mnogo voleli da jedemo. Učio si me pesme za decu i bio kul deda koji ima Skajp, Fejsbuk i slao mi nalepnice i stikere. Voli te tvoj Anjko, putuj kod bake i znam da si sada srećan pored nje, da te ne boli ništa, da si nasmejan i da više nisi sam, bez nje... Volimo te mnogo! Čuvaj nas - poručila je glumica, a njeni pratioci uputili su joj mnogobrojne komentare podrške i utehe u ovom teškom trenutku za nju i njenu porodicu.  

Printscreen Instagram/ Anjamitofficial
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike