Mislila sam da ću još s 25 to da obavim! Vanesa Hadžens otkriva razlog zašto se još nije udala

12.10.2021

12:41

0

Iako su joj propali planovi, priznaje da trenutno živi život kao iz snova

Mislila sam da ću još s 25 to da obavim! Vanesa Hadžens otkriva razlog zašto se još nije udala
Vanesa Hadžens Profimedia - Copyright Profimedia

Glumica Vanesa Hadžens verovala je da će do 25. već biti udata žena. Međutim, taj plan nikad nije i realuzovala. Ipak, sada, s 32, tvrdi da živi kako nikad nije verovala da će i veoma je srećna zbog svega što je postigla. Posle kraha duge veze sa Ostinom Batlerom, kraj Kola Takera je ponovo pronašla sreću, ali najvećim uspehom smatra to što je naučila kako da zavoli sebe i bude sasvim zadovoljna onim što ima.

- Ovo sad mi je mnogo bolje od onoga što sam planirala, sanjala. To koliko sam i kako povezana sa sobom me oduševljava, čak i kad stvari ne idu onako kako hoću ili kako sam ranije htela. Recimo, moja mama se udala s 25 i ja sam zato uvek mislila da ću uraditi isto. Imala sam tu neku... Ideju. Ali to se nikada nije desilo - otvorila je za „Shape" dušu Vanesa, pa nastavila o tome šta joj je pomoglo da prebrodi „pad" koji ju je dugo mučio, odnosno „nedosanjani san".

Ostin

Hadžensova je sa kolegom glumcem Ostinom Batlerom raskinula vezu od devet godina u januaru 2020. Na prošli Dan zaljubljenih, potvrdila je priče da sada uživa u ljubavi sa sportistom Kolom Takerom. Kako ističe - shvatila je da se sve dešava s razlogom.

- U veoma sam lepoj, zdravoj vezi, tako da nije da očajavam zbog „propalih" planova. Spoznala sam kako svi imamo tako neke ideje, koje ako ne realizujemo, treba da razumemo da je tako i trebalo da bude, da je tako najbolje za nas. Porasla sam, dok sam učila to. I zato, zahvalna sam svakodnevno što sam baš ovde, u svom životu - ispričala je ona.

Vanesa Hadžens Profimedia
 

- Kada prihvatite sebe onakve kakvi ste, ne ulažete više napor da suzbijete neku svoju stranu, deo i zaista, možete da vladate svetom, kako se kaže u narodu. Kod sebe volim što sam šašava, što se oduševljavam stvarima, a posebno to što s velikim mirom mogu da prihvatam ta osećanja. Čak i one čudne stvari volim, koje su možda neki ljudi iz prošlosti umeli da mi „uguše". To me pokreće. Za neke sam mnogo. Ali ja volim sebe i to je baš moćno - zaključila je.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike