Kaća Sotirović nije jedina: I ove poznate žene su dva puta rekle „da“ istom čoveku

29.10.2020

07:55 >> 08:07

0

Na domaćoj i stranoj javnoj sceni ima dosta primera parova koji su dva puta pokušali da ostvare bračnu sreću

Kaća Sotirović nije jedina: I ove poznate žene su dva puta rekle „da“ istom čoveku
Copyright ATA Images

Bilo da verujete u „brzo se udaj pa se kaj natenane“ ili „ tri puta meri, jednom seci“, činjenica je da su retke ljubavi koje su dva puta ovenčane brakom. Ako ništa drugo, bar su uporne. Da se upornost ne isplati uvek, najbolje se vidi u slučaju Katarine Sotirović, koja se drugi put razvela od Aleksandra Rašića za 14 godina. Da li će biti i poslednji, pokazaće vreme, ali Katarina nije ni prva ni poslednja koja je duplo rekla „da“ istom čoveku, samo što su ove druge dame imale malo više sreće. Zasad.

Kristina Bekvalac i Ivo Martinović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on May 25, 2019 at 9:13am PDT

Rođena sestra Nataše Bekvalac, Kristina i njen bivši sadašnji suprug Ivo prvi put pred matičara su stali još 2008. godine. Ubrzo je na svet stigla i ćerka Petra. Nažalost, razvod je usledio nedugo potom. Da se i dalje vole, shvatili su 2013. godine. U velikoj tajnosti su se venčali drugi put i brak traje.

Ivana Žigon i Grigorije Brković

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Opština Sokolac (@opstinasokolac) on May 23, 2015 at 2:20am PDT

Glumica Ivana Žigon dva puta se udala za bivšeg monaha Grigorija. Malo je reći da je on zbog nje skinuo mantiju i napustio manstir. Uzeli su se prvi put 2006. godine, dobili sina Stevu, pa se razveli 2011. Ivana je godinama krila da su se rastali, a onda je 2016. godine saopštila da su obnovili brak.

Pink i Keri Hart

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink) on Jan 7, 2020 at 9:08am PST

Pevačica Pink nikada nije krila da je njena najveća ljubav motociklista Keri Hart. Par je stao na ludi kamen prvi put 2008. godine, ali zbog nepomirljivih razlika su se razveli posle dve godine. Bilo im je dovoljno samo godinu dana da shvate da ne mogu jedno bez drugog, što je vodilo obnavljanju bračnih zaveta.

Melani Grifit i Don Džonson

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Griffith Fansite (@melanie_griffith_fansite) on Jun 11, 2016 at 2:30pm PDT

Svojevremeno jedna od najvećih holivudskih ljubavi, bila je krajnje turbulentna. Glumica Melani Grifit upoznala je kolegu Dona Džonsona kada je imala samo 14 godina. Verili su se na njen 18. rođendan, a prvi put venčali 1976. godine, kada je ona imala samo 19. Posle nekoliko meseci usledio je krah, ali 1989. godine ponovo su se venčali. Nažalost, taj brak je potrajao svega pet godina.

Pamela Anderson i Nik Solomon

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on Jun 18, 2020 at 12:25am PDT

Pam je mnogo volela i mnogo je bila voljena, a trudila se da svaku svoju ljubav kruniše brakom. U skladu sa tim, dva puta se udavala za Rika Solomona. Prvi put 2007. ali brak je bio ekspresan te je završen sledeće godine. Solomon i najpoznatija čuvarka plaže dali su sebi još jednu šansu 2014, ali potrajalo je samo nekoliko meseci.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike