Marina Visković otkrila o sebi sve što dosad nije: Od ljubavi do napada panike, sve je teme prešla! (FOTO)

10.10.2021

21:20

0

Autor: M. Gudžulić

Višak slobodnog vremena iskoristila je da popriča sa fanovima koji je pomno prate na društvenoj mreži Instagram i, po svemu sudeći, nijedno njihovo pitanje nije preskočila

Marina Visković otkrila o sebi sve što dosad nije: Od ljubavi do napada panike, sve je teme prešla! (FOTO)
Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel - Copyright Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel

Marina Visković mnoge je oduševila odgovarajući na pitanja fanova putem društvene mreže Instagram, i to bez zadrške. Od toga kako gleda na udaju, preko kućnih ljubimaca, do problema s anksioznošću - sve je prešla, na veliko zadovoljstvo javnosti. Na ovaj način, otkrila je o sebi mnogo toga što do sada nije, u poznatom stilu.

Ljubav

- Sutra mogu da se udam da mi je stalo do toga „šta selo misli". Ne treba mi niko, uživam sama u sebi, najjače do sada - istakla je u jednom trenutku Marina, govoreći o planovima za budućnost, pa između ostalog i dodala da najviše troši na putovanja.

- Zaljubim se samo ludo ili nikako. Ne mogu da me skinu sa partnera, ponašam se kao derište - priznala je, zatim, ona.

- Volim muškarce koji su smrtno zaljubljeni u mene, a pritom su džentlmeni, znaju da se ponašaju, poštuju me, imaju empatiju i žele da me učine srećnom. Ali slušajte sad ovo, ne zbog njih, da bi dobili mene u krevetu ili gde god, nego da bih ja bila dobro, e a tu mnogi poginu u igrici... Tetovaže reče? Koga briga, ako me voli može i rog da ima - bila je u potpunosti iskrena ona.

Anksioznost

- Kako ne! Skoro celu izolaciju sam imala te probleme i neki period pre toga, jako sam menjala raspoloženje, išla iz krajnosti u krajnost. Sva sreća, imala sam dobre ljude oko sebe i nisu mi dali da potonem skroz - pohvalila se pevačica.

Najponosnija je, otkriva dalje, na „svoje čisto srce i činjenicu da nikome nije pomislila ništa loše". Njen savet za uspešan brak, međutim, pojedince je i iznenadio.

- Da ne budeš u braku - poručila je, uz emotikon smeha do suza.

- ...Kaže da je jako važan papir, nisam sigurna šta da mislim. Meni samo da obrišem znoj sa čela posle treninga. Važan je posle kada se delite, a i zbog toga se i ostaje u braku. Ma, užas, bljutavo skroz. Ja sam u fazonu: „Druže, ne treba mi ništa, samo da te ne gledam" - ispisala je Marina.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike