Marina Visković u pesmi opevala najteži životni period: Rasplakala majku najdubljim emocijama

28.02.2021

16:48 >> 16:41

0

Autor: D. Božović

Teška situacija u kojoj se našla ju je naterala da opeva svoja osećanja

Marina Visković u pesmi opevala najteži životni period: Rasplakala majku najdubljim emocijama
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marina Visković gostujući u emisiji „Premijera – Vikend specijal” otvorila je dušu i priznala da je napisala jednu pesmu, koju još uvek nema hrabrosti da objavi. Stihovi te pesme su za nju, kako kaže i te kako posebni, jer ju je napisala dok je bila emotivno rastrojena pa u njoj opisala sve ono što ju je godinama tištilo.

Inače, kada je to njena majka pročitala, bila je ganuta, pa je i zaplakala. Dok je pričala o ovome u emisiji, pevačica je priznala da se i od same pomisli na sve emotivne udarce koje je preživela, hvata jeza.

Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel

– Ja sam u jednom trenutku, kada mi je bilo teško, napisala prvu pesmu i toliko je tužna, da kada je moja mama čula, ona je plakala. Nemam hrabrosti da je izdam, ali tu je opisan svaki trenutak moje sobe, opisana su moja osećanja, mog psa i svega što se tada dešavalo. Evo, sad sam se naježila – ispričala je Marina.

Podsetimo, Marina Visković je u ranijim intervjuima istakla da je veoma emotivna i da se kroz život vodi samo srcem. Pevačica je bila u dugogodišnjoj vezi sa Mirkom Vukovićem, mnogi su mislili da će se venčati, ali do toga nije došlo i sada je, trenutno, slobodna devojka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike