Marina Visković o novcu, emotivnim udarcima, pa porukama koje je slala bivšem: Dobro izgledam za osobu koja nema ni 200 evra!

31.01.2021

18:58 >> 18:34

0

Ona ističe da nikada nije umela da štedi, da joj pare ništa ne znače, kao i da je svesna da joj je to mana - ide do kraja i kad se voli i kad se troši

Marina Visković o novcu, emotivnim udarcima, pa porukama koje je slala bivšem: Dobro izgledam za osobu koja nema ni 200 evra!
Copyright Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel

Marina Visković ovih dana hladnoću je zamenila suncem i peščanim plažama na Maldivima, gde se odmarala, ali i dobila lepu boju. U razgovoru s „Blicom” istakla je koliko joj je važna ljubav, strast, a zatim i otkrila kako se nosi s brodolomima na privatnom planu, kao i da li su je neki emotivni udarci boleli.

– Jako sam strastvena žena. To je prelepo. Volim strastvene ljude. Ne mogu ništa bez strasti da radim. Ni kada su u pitanju prijateljstva, ljubav, pevanje… Meni je strast bitna.

Na pitanje da li ju je to u životu koštalo, rekla je da nije neko ko bi ikada kalkulisao, kada su odnosi u pitanju.

Pročitajte još:

– Ma, neću da kalkulišem. Nikada ne mogu da kalkulišem kada su odnosi u pitanju. Mogu samo da budem strastvena da me vodi moj osećaj. I neka pogrešim, šta ima veze. Živo sam biće. Nekada pogrešim sto puta. Idem emocijama i to ne može da bude pogrešno.

– Svi smo slabi kada je reč o emocijama. Ali ne moraju da budu samo ljubavne. Mogu i prijateljske, rodbinske. To je normalno da na njih budemo slabi. Ne mogu da budem neko ko će da bude prazan, bez strasti i da merim, sečem. Idem osećajem. Ja sam Riba- Rak u horoskopu i takva sam. Nekada sam to želela da suzbijem, ali sam shvatila da je to moja najlepša strana ličnosti.

Pevačica se dotakla i teme bivšeg, pa priznala da li mu je posle raskida slala poruke.

– Naravno da sam slala. Mi smo toliko godina bili zajedno. Ne bih da pričam o tome zato što je prošlo dosta vremena. Ali ako pričamo o ljubavima, sve je to normalno. Svi smo živa bića. Nekada imamo svoje slabosti. Bilo bi nenormalno da nisam.

Za raziku od Milice Dabović, koja je prodavala svoje stvari kako bi bila finansijski stabilnija, Marina nije za takav potez.

– Ne. Zato što sam sve uništila. Ne pazim na to. Tako da ne mogu ništa ni da prodam. (smeh) Ja sam neko ko nema osećaj za garderobu da je preterano čuvam. Nikada nisam prodavala, ali nemam ništa protiv toga. Čak sam dosta puta poklonila što ne nosim. Često čistim garderober jer ne volim da mi se skupljaju stvari – pričala je pevačica pa naglasila da bi, da je čuvala sve račune, bilo jasno da je mogla da pazari skupocenu nekretninu u Beogradu za sav taj novac koji je „dala na krpice”.

– Kakav dvosoban stan?! To bi bila kuća na Vračaru (smeh) – našalila se Marina, ali se ne kaje zbog svoje odluke da ipak ulaže u stajling.

– Ne kajem se. Sve u svoje vreme. Smatram da smo svi u nekom trenutku radili najbolje što smo znali. Ja sam to volela, a iskreno, uvek sam imala gde da živim. Imam svoj stan. Volim da putujem i volim da trošim novac. Kada ja imam, imaju i svi oko mene.

O ranijim navodima da nije uspela da uštedi ni 200 evra, rekla je:

– Ne. (smeh) Ali dobro izgledam za osobu koja nema ni 200 evra. Šalim se. Nikada u životu nisam znala da štedim. To mi je mana. Sa novcem ne znam. Meni treba savetnik za finansije. Svesna sam da je to mana, ali šta ću takva sam, uvek idem do kraja. I kada se voli i kada se troši. Meni pare ništa ne znače. Nekada imam, nekad nemam. Sve je to normalno.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike