Nije to bilo koji sultan, nego najbolji Madonin drug! Marina Visković o bogatašu: Tad sam bila u Dubaiju

05.06.2021

07:15 >> 10:54

0

Folkerka je, između ostalog, govorila o bivšem partneru s kojim je raskinula vezu, ali i o navodnim novim ljubavima

Nije to bilo koji sultan, nego najbolji Madonin drug! Marina Visković o bogatašu: Tad sam bila u Dubaiju
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marina Visković gotovo nikad ne želi da priča o ljubavnom živoptu, ali je sinoć otkrila pojedinosti nakon raskida desetogodišnje veze.

– Povređivali smo se. Naravno da ljudi raskinu iz tih razloga. Posle takvog odnosa dođe do zahlađenja. Svako je dobar u nekom periodu života. Ja se nikad ne kajem. Jako sam srećna zbog svega što sam prošla, opet bih sve isto uradila. Idemo dalje – rekla je Marina u emisiji “Kontra šou”.
Folkerka je, takođe, otvoreno progovorila i o glasinama da je u vezi sa sultanom od Bruneja.

Printscreen Kontrašou

– To nema veze sa vezom. To je meni bilo simpatično. Stvarno sam u tom trenutku bila u Dubaiju. Htela sam da kupim čokoladu tom čoveku koji je to napisao. Nije to bilo koji sultan, nego sultan od Bruneja, najbolji Madonin drug. Sve je to meni simpatično i ništa od toga nije tačno – istakla je Viskovićeva, a zatim se okrenula prijateljstvu sa Anastasijom Ražnatović, s kojom je svi porede da neverovatno liči.

Antonio Ahel/ATAImages

– Često prave ta poređenja. Privatno smo drugačije, ali ovako zaličimo zato što generalno svi imamo slične šminke, frizure…Trudim se da budem autentična, ali drago mi je i lepo je što nas porede. Ona je malo mlađa doduše, ali super, to je sjajno, samo vi nas poredite – zaključila je kroz smeh pevačica.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike