Njen delić raja: Ovako izgleda kuća Cece Ražnatović na Kipru gde uživa sa Bogdanom (FOTO)

10.10.2021

11:19

0

Pevačica je nedavno otputovala sa svojim dečkom na ovu destinaciju, a kako se čini, provode se za sve pare

Njen delić raja: Ovako izgleda kuća Cece Ražnatović na Kipru gde uživa sa Bogdanom (FOTO)
ceca raznatovic - Copyright Printscreen Instagram/cecaraznatovic

Dobro je poznato da pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, osim vile na Dedinju, poseduje i luksuznu kuću na Kipru, gde uvek potraži spas od letnjih vrućina. No, ona je i pre nekoliko dana odlučila da ode u svoju oazu mira, a tamo nije sama već sa dečkom Bogdanom Srejovićem.

Oni su spakovali kofere i uputili se u Aja Napu, a zanimljivo je da tamo dan pevačici počinje sa pogledom na more. Njena kuća se nalazi na plaži, ali i pored toga, oni imaju bazen u dvorištu.

 

 

Na gotovo pet stotina kvadrata prostire se raskošna kuća na čijoj fasadi dominira bela boja, tipična za građevine na primorju. Do centralnog ulaza dolazi se preko balkona, dok se popločanim putem, koji se pruža preko dvorišta, stiže do bočnog dela sa prostranom terasom.

Printscreen Exkluziv
 

Ceca obožava taj balkon jer se odatle pruža predivan pogled na more, ali i silazi se do bazena. Iako je plaža samo četrdesetak metara dalje, retko odlazi do nje.

Ipak, postoji jedno mesto na potezu između kapije i obale koje rado posećuje. Reč je o kapeli, sagrađenoj kad i vila. Unutrašnjost je oslikana freskama, a osveštali su je sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Printscreen Amigshow
 

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse sa kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je Ceca jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Zanimljivo je, takođe, da su se na Kipru Bogdan i Ceca sreli sa Vujadinom Savićem, fudbalerom koji je pre nekoliko dana dobio četvrto dete sa nevenčanom suprugom Mirkom Vasiljević. Bogdan i Vujadin su pokazali da je "mrtva trka" između njih dvojice u tome ko je više u formi.

Instagram printscreen
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike